Budimo u kontaktu

EVROLIGA

ZVEZDA RASPUCANA NA STARTU DRUGOG DELA Alba “na konopcima” u Beogradu (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Gedraitis uz zvuk sirene (foto: printscreen/SportKlub)

U stilu u kom je završila prvo Zvezda je otpočela drugo poluvreme. Crveno-beli su imali “+9” na pauzi, a onda su treću četvrtinu startovali serijom 8:0 i došli do 17 poena prednosti nad Albom.


PREMIJER LIGA: Notingem Forest – Totenhem (petak 21.00), kvota na pobedu gosta u kladionici Maxbet iznosi 1.73


Nemanja Nedović je pogodio za dva poena, a onda je zbog odlične odbrane Zvezde gostujući tim potpuno izgubio ideju u napadu. Odbranila se ekipa Janisa Sferopulosa, a onda je na drugoj strani došla do poena pogotkom Rokasa Gedraitisa uz zvuk sirene.

Serija je nastavljena novim pogotkom Nedovića, da bi i Gedraitis ponovo pogodio za veliku prednost domaćina, koji sada ima sve u svojim rukama, sve što treba da uradi jeste da zadrži prednost do kraja.

Alba je do prvih poena u drugom poluvremenu došla tek po isteku četvrtog minuta igre.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.