Budimo u kontaktu

ITALIJA

SERIJA B Poznata dva tima koja će da igraju u elitnom rangu (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Đenove (Foto: Beta/AP)

Ostala su još dva kola do kraja Serije B, a poznata su dva tima koja će naredne sezone da igraju u Seriji A. Još ranije je to obezbedio lider na tabeli Frozinone, a sada mu se pridružila Đenova.


SERIJA A: U nedelju od 12:30 igraju Atalanta – Juventus, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 3.10.


U 36. kolu Serije B Đenova je na svom terenu savladala Askoli sa 2:1 (1:0). Tako je stekla osam bodova više od trećeplasiranog Barija, koji je kao gost odigrao 1:1 protiv Modene.

NEKADAŠNJI REPREZENTATIVAC ODVEO U SERIJU A

Poveli su domaćći golom Matije Banija u 16. minutu, a drugi pogodak je postigao Milan Badelj u 63. Sve je moglo da bude završeno tri minuta kasnije, ali Masimo Koda nije realizovao penal. Na 2:1 je smanjio Marsura u 68. minutu i taj rezultat je ostao do kraja.

Prošle sezone je Đenova ispala iz Serije A posle 15 godina. Na početku sezone je na klupi sedeo nemački stručnjak Aleksander Blesin, ali rezultati nisu bili na nivou očekivanja. Zbog toga ga je nasledio nekadašnji italijanski reprezentativac Alberto Đilardino.

Ostalo je da se odredi i treći tim koji će da igra u eliti, a on će da bude poznat posle baraža. Za sada je gotovo sigurno da će sledeće sezone u Seriji B da se takmiči Sampdorija koja je na poslednjem mestu italijanskog šampionata.

PROČITAJTE JOŠ:

SERIJA A Milan savladao bledi Lacio i vratio se u trku za Ligu šampiona (VIDEO)

ZEMLJOTRES! Vlahović u Premijer ligi za 100 miliona evra, a u pitanju nisu Siti, Junajted, Arsenal, Liverpul, Čelsi ni Totenhem!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.