Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

Skandalozno navijanje Hrvata u Osijeku: Boj se bije, ustaški se barjak vije!

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Navijači Hrvatske (Foto: Beta/AP)

Hrvatski fudbaleri neprijatno su iznenadili jer su u Osijeku izgubili od Turske sa 1:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo naredne godine u Nemačkoj. Meč na Opus areni su obeležili i domaći navijali koji su pevali ustaške pesme.


KVALIFIKACIJE TA EP: Od 18 igraju Estonija – Azerbejdžan, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.38.


Korak ide za korakom, mlad ustaša pod barjakom. Boj se bije, bije, ustaški se barjak vije za slobodu i za dom, hrvatski dom – pevali su pojedini domaći navijači.

Ovo može da bued problem za Hrvatsku koja je pod uslovnom kaznom, jer su na stadionu Rujevica u Rijeci podigli ustašku zastavu. Ostaje da se vidi hoće li i sada da reaguje UEFA.

3 Komentara

3 Comments

  1. Sladjan

    13.10.2023. at 09:59

    Gde su te ustaše kada se brani Ukrajina…..ha ha hAAAA da ih Rusi vrate u kovčezima…..ustaše Hrvati nemate…..ni za običnu tuču!

  2. Dejo 74

    13.10.2023. at 10:37

    Svi u hrvatsku na more ajmo beogradjani

  3. Aleksandar

    13.10.2023. at 11:16

    Sta moze da se ocekuje od zlikovacke fasisticke olosi.
    Onome ko navija za njih,a Srbin je, oduzeo bih pasos za sva vremena!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.