Budimo u kontaktu

ITALIJA

SLATKE MUKE Još jedan engleski klub hoće reprezentativca Srbije! I Italijani spremaju “novogodišnji poklon”

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Saša Lukić (u sredini) na meti je dva engleska kluba (Foto: Starsport)

Za sada je “tražena roba”. U ovom trenutku, međutim, neizvesno je gda će srpski reprezentgativac da nastavi karijeru.


BELGIJA, KUP: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Genta protiv Serkl Briža je 1.63. Meč počinje u 20:00.


Jedna od opcija je da bi u januaru Saša Lukić mogao da napusti Torino i da se preseli u Lids. Ipak, pored ekipe iz Jokšira još jedan član Premijer lige je pokazao interesovanje za reprezentativca Srbije.

Došlo je do susreta sa upravom Vest Hema kako bi se utanačio otkup Nikole Vlašića za koga treba da se izdvoji 14.5 miliona evra. U ovaj posao mogao bi da se uključi prelazak Saše Lukića u London, s obzirom na to da je interesantan menadžeru Dejvidu Mojesu. Narednih dana slede novi razgovori, a “bikovi” su za Lukića spremili novogodišnji poklon.

Trener Ivan Jurić želi da do kraja sezone zadrži bivšeg igrača Partizana, a da onda usledi i produženje ugovora uz veću platu do juna 2027. godine. Možda se slože kockice, a ranije je bilo problema oko konačnog dogovora dve strane.

Sada je situacija drugačija, više nisu u planu pregovori sa Romom, već su u trci Englezi, tako da će predsednik Kairo uskoro da povuče konačan potez. Sezona u Italiji se nastavlja 4. januara.

PROČITAJTE JOŠ:

Izašla nova UEFA rang lista… Evo gde su Zvezda i Partizan

ČUKARIČKI POČEO PRIPREME Kerkez: Očekujte dominantniju ekipu na terenu (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.