Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

PROBIJANJE ZVUČNOG ZIDA Sprema se pokušaj “otmice” Mbapea za više od milijardu evra!?

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Kilijan Mbape (Foto: Beta/AP)

Viđen je već nekoliko puta bio u Real Madridu, čak je prethodni put i sve bilo dogovoreno. I onda se predomislio u poslednjem trenutku. Produžio je ugovor sa Pari Sen Žermenom, blistao na Svetskom prvenstvu u Kaataru, ali ipak nije krunisan, ostao je bez titule prvaka sveta.


BELGIJA, KUP: Kvota naše kladionice na pobedu Genka protiv Anderlehta je 1.75. Meč počinje u 20:45.


Real Madrid i Kilijan Mbape (23), priča koja kao da nema kraja. Sada je otišla u neke neslućene fudbalske bezobrazluke, jer je italijanska Gazeta delo sport najavila nešto što bi bilo nezabeleženo u istoriji fudbala. Izneli su brojku koju za nekog igrača nikad ni blizu nije pominjao. Ni manje, ni više, nego – milijardu i 116 miliona evra!

Foto: Printskrin

Gazeta navodi da je slavni španski klub spreman da izdvoji ukupno toliko za palaćanje Pari Sen Žermenu svega što je neophodno za slobodu na leto, ali i da zadovolji sve apetite sjajnog napadača, koji je bio najbolji strelac Mundijala u Kataru, a i postao je prvi fudbaler u istoriji sa četiri pogotka u finalima Svetskih prvenstava (jedan u Rusiji 2018. i tri u Kataru).

Bezbroj puta ovaj transfer je najavljen, ali nikad nije realizovan. Navijačima Reala nije se svideo “raskidanje veridbe pred samo venčanje”, a zanimljivo je da španski mediji nisu kao udarnu objavili informaciju iz Italije…

PROČITAJTE JOŠ:

ZA MAXBET SPORT Evo šta je legendarni Moka Slavnić rekao o dolascima Kampaca i Vildoze

Boris Beker o pretnjama smrću u zatvoru i zašto Klop nije smeo da ga poseti

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.