Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Sjajna vest za “grobare”…

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Slobodan Urošević )drugi s desna) ostaje u Humskoj (Foto: Starsport)

Partizan ide iz “utakmice u utakmicu”, a klub rešava “potpis po potpis”. Posle Nemanje Stevanovića još jedan igrač će da nastavi saradnju s klubom iz Humske.


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na igru gol-gol (GG) u meču Njukasl – Vulverhempton (21:00) je 2.05.


Kako piše Telegraf, crno-beli će da potpišu novi ugovor sa levim bekom Slobodanom Uroševićem. Sjajna vest za navijače kluba iz Humske, s obzirom na činjenicu da je Urošević jedan od najpouzdanijih igrača čete Aleksandra Stanjevića.  Novi ugovor trajaće do juna 2024. godine, a biće ozvanićen u ponedeljak.

Odlični defanzivac je u Partizan stugao iz kruševačkog Napretka, u januaru 2018. godine. Odigrao je 146 utakmica i zabeležio devet golova i 11 asistencija. S crno-belima je iste godine osvojio Kup Srbije

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezdin problem manje – Falko

NEMA POVLAŠĆENIH Kup Srbije ulazi u završnicu… Žreb neće skoro

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.