Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SLS Kragujevčani prekinuli crnu seriju

Darko Noveski

Objavljeno

,

Radnički najzad slavio (Foto: Starsport)

U prvom meču 12. kola Superlige Srbije Radnički je na svom “Čika Dači” pobedio Mladost GAT 3:0. Pobeda zlata vredna za tim iz Kragujevca.


ENGLESKA Od 21 čas Aston Vila dočekuje Sautempton. Kvota na keca u kladionici MaxBet je 2.12. Ko ne reskira, taj ne dobija.


Prekinuta je crna serija od četiri poraza. Radnički je pobedio Mladost 3:0. Bila je to “laka” trojka čete Dejana Joksimovića.

Radnički je poveo u 10. minutu golom Simića. Na 2:0 povisio je Vidosavljević iz penala. Isti igrač pogodio je u 57. minutu za konačnih 3:0.

Radnički i Mladost GAT prvi idu na dvonedeljni odmor.

SUPERLIGA SRBIJE, 12. KOLO:

Petak:

Radnički Kragujevac – Mladost GAT 3:0 (2:0)

(Simić 10, Vidosavljević 40 penal, 57)

Mladost Lučani – TSC Bačka Topola u toku

Nedelja:

13.00 Voždovac – Čukarički
17.00 Crvena zvezda – Napredak
17.00 Vojvodina – Javor
19.00 Radnik – Partizan

Ponedeljak:

17.00 Kolubara – Novi Pazar
19.00 Radnički Niš – Spartak

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.