Budimo u kontaktu

ITALIJA

SRBIN SE OBRUKAO Šta je sve potrebno Joviću da bi postigao gol? Luka propustio veliku priliku protiv doskorašnjeg tima (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Velika šansa Luke Jovića (Foto: Printskrin)

Dobio je priliku i nije je iskoristio. Mnogo se priča o Luki Joviću, nikome nije jasan njegov pad u karijeri. Potpisao je ovog leta za Milan, a prvi put se našao u startnoj postavi večeras u susretu sa svojim doskorašnjim timom, Fjorentinom.


LA LIGA: U nedelju od 14 igraju Viljareal – Osasuna, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.25.


Srpski internacionalan, nekada i reprezentativac, Luka Jović, dobio je priliku od prvog minuta na terenu, pre svega zbog problema koje “rosoneri” u ovom trenutku imaju sa napadačima. Propustio je nekadašnji fudbaler Real Madridu veliku priliku da postigne prvenac u dresu Milana.

Igrao se 75. minut kada je Teo Ernandez sjajno proigrao Jovića kojeg je odbrana Fjorentine zaboravila, ali Luki ni takva prilika nije bila dovoljna da zatrese mrežu. Golman “viole”, Teraćano, odlično je intervenisao, ali je i Jović morao mnogo bolje da odreaguje u ovoj situaciji.

Trener Milana, Stefano Pioli, izveo je Luku u 83. minutu, a na teren je ušao Kamarda. Mladi napadač je ušao u istoriju italijanskog fudbala kao najmlađi debitant u Seriji A. Rođen je 2008. godine i tek će naredne da napuni 16 godina.

1 komentar

1 komentar

  1. Sponzor penala za CZ, AV samo napredno

    26.11.2023. at 12:46

    Kako “nikome nije jasan njegov pad u karijeri”????
    Jbg…pa dovoljno je da se vidi sa kim živi.
    Privatni problemi su mu uništili i karijeru

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.