Budimo u kontaktu

NBA LIGA

SRUŠIO ŠAMPIONA Jokićev tripl-dabl protiv Voriorsa! U centru pažnje način na koji je nadmudrio Karija (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Nikola Jokić (Foto: Beta/AP)

Košarkaši Denvera savladali su šampiona NBA lige Golden Stejt sa 134:117. Nagetsima je ovo druga uzastopna pobeda, a Voriorsima drugi uzastopni poraz.


EVROLIGA: Od 18:45 igraju Fenerbahče – Alba, a u kladionici MaxBet je kvota na igru H1 1.90.


Prema očekivanjima, među najboljima u pobedničkom timu je bio Nikola Jokić. Srpski centar je odigrao još jednu utakmicu na MVP nivou, ostvarivši još jedan tripl-dabl ove sezone. On je ubacio 22 poena, a imao je još 14 skokova, 16 asistencija, i po jednu ukradenu loptu i blokadu. Imao je i tri izgubljene lopte.

U trećem periodu je srpski košarkaš pokazao svoju genijalnost. Gosti su bili u napadu, a loptu je imao Stefon Kari. Jokić je izašao da pomogne Brusu Braunu, a onda je video da Kari želi da pošalje pas od parket. Centar Denvera je napravio potez nogom koji je zbunio Karija, pa mu je oteo loptu.

Najefikasniji u pobedničkom timu je bio Džamal Marej sa 33 poena, a istakli su se i ostali igrači. Kentavijus Koldvel Poup je postigao 18 poena, dok su po 17 imali i Brusa Braun, Majkl Porter Džunior, kao i Vlatko Čančar.

Kod Voriorsa su najbolji bili Stefon kari sa 28 poena i Džordan Pul sa 22.

NBA, REZULTATI

Indijana – LA Lejkers 111:112

Klivlend – Memfis 128:113

Njujork – Majami 106:104

Čikago – Šarlot 114:98

Dalas – Nju Orleans 111:106

Denver – Golden Stejt 134:117

Milvoki – LA Klipers 106:105

Standings provided by Sofascore

PROČITAJTE JOŠ:

ZA MALO Pogledajte kako je Jaramaz mogao da donese pobedu Bajernu u Barseloni (VIDEO)

GDE JE NEDOVIĆ? Ivanović odgovorio na nezgodno pitanje: Igrali su oni koji su bili spremni da dobiju… (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.