Budimo u kontaktu

NBA LIGA

URNEBESNO Samo Jokić može ovako da reaguje na pohvale! KRALJ! (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Nikola Jokić (Foto: Printskrin)

Možda je ovo ona sezona u kojoj Denver ima pravo da mašta o prstenu. Još je mnogo do šampionskog trona, ali za sada mu ide dobro. Bolje nego ranije. Nagetsi su prvi na Zapadu (35-16), sa tri pobede više od Memfisa i dve pobede manje (i meč manje) od najuspešnijeg tima lige, Bostona.


ŠPANIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Reala protiv Valensije je 1.42. Meč u Madridu počinje u 21:00.


Jasno je da je tome najviše doprineo Nikola Jokić. Dva puta uzastopni MBV je na dobrom putu da i treći put uzastopno.  bude proglašen za najboljeg igrača NBA.

FENOMENALNI PROSEK

S obzirom na partije koje pruža, neće da bude iznenađenje da se Srbin nađe u društvu Bila Rasela, Vilta Čembrlena i Larija Birda. To je, do sada, samo ovim legendama pošlo za rukom. Blizu im je i Jokić…

Fenomenalni mečevi iznedrili su fenomenalan prosek. Svi pokazatelji su dvocifreni. U proseku postiže 25,1 poen, 11,1 skok i 10.0 asistencija. Do meča sa Nju Orleansom asistencije je u proseku imao 9.9, a od Pelikansa je došao na “banku”.

Tripl-dabl prosek do sada su imali samo Osakr Robertson (sezona 1961/62) i Rasel Vestbruk (2016/17, 2017/18, 2018/19, 2020/21)

NEZAINTERESOVAN ZA BROJKE

Uvek je bio timski igrač. Nikada brojke nisu zanimale Nikolu Jokića. Pokazao je to i ovog puta.

Kada je na konferenciji za novinare obavešten da je došao do tripl-dabl proseka, Nikola je reagovao u svom stilu…

– Uuuuu – uzviknuo je Nikola Jokić bez ikakvih emocija, što je propratio kamenim izrazom lica.

Izazvao je smeh u sali…

PROČITAJTE JOŠ:

NA CENI Bogdanovića juri pola lige! Srbin “sipao trojke” i protiv Feniksa (VIDEO)

PRVOLIGAŠI NA PRIPREMAMA Mačva bolja od ukrajinskog premijerligaša, Inđija savladala Ordabasi, raspucani “traktoristi”

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.