Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

ŠTA JE S MOZGOM? Igrač američkog fudbala kao od majke rođen ušetao u školu! (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Printscreen

Nezabeležen incident dogodio se na Floridi. Igrač NFL tima Klivlend Brauns, 25-godišnji Malik Mekdauel je uhapšen pošto je prethodno potpuno go šetao ulicama grada Dirfilda.


AKN: Na meču Egipat – Sudan, naša kladionica nudi kvotu 2.95 za igru ug 1P2+.


Mekdauel je takav ušetao u obližnju školu. Potom je napao jednog policajca, ali su snage reda ipak uspele da ga savladaju i privedu.

Defanzivac Klivlenda je i ranije pravio slične skandale. Međutim, ovaj bi mogao da mu okonča karijeru.

Mekdauel je član Braunsa postao u maju prošle godine. Tokom sezone je odigrao 14 od 15 utakmica i zabeležio je 33 obaranja.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.