Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

Stanković: Biće vruće kod njih, ali još više kod nas!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Dejan Stanković (Foto: Starsport)

Crvena zvezda se ukupnom pobedom od 7:0 protiv Pjunika plasirala u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona. Srpski predstavnik će u poslednjoj rundi snage da odmeri sa Makabi Haifom.


Kvalifikacije za LE: Na meču HJK Helsinki – Maribor, naša kladionica nudi kvotu 3.45 za igru 1-1.


Trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, istakao je posle večerašnje utakmice kako njegove izabranike očekuje “vruć” dvomeč.

– Misli su okrenute, ali ka Voždovcu, pa tek onda dvomeču. Obaveza prema klubu nam daje motiv da idemo na pobedu u svakom meču. Intenzitet nije bio kao u Beogradu, ali je važno da u svakom momentu imamo meč pod kontrolom. Hvala navijačima koji su prešli ovoliki put da nas bodre. Čeka nas težak dvomeč, jak dvomeč, neće biti lako, ali u Ligu šampiona se ne ulazi lako, biće vruće kod njih, ali još više kod nas.

Zadovoljan je partijom Kange, Kangve i Sanoga.

– Njih trojica su odigrali sasvim korektno, ali kod nas u timu svi zaslužuju da igraju. Niko ne može da mi pomogne svojim neradom da ga ne uvrstim u 11. Bitno je imati sve momke na broju.

Osvrnuo se za kraj ponovo na ekipu Makabija.

– Gledao sam meč protiv Olimpijakosa, bio je to ozbiljan meč, Makabi ima brzinu sposobnost, kvalitetni su u svakom segmentu igre. Ima tu dosta faktora, detalji će odlučivati. Razmišljamo pozitivno, ohrabruju me nastupi naših momaka i to kako izgledamo iz meča u meč.

PROČITAJTE JOŠ:

SKENER MAXBET SPORTA Borjan podigao samopouzdanje do nebesa, Kanga držao čas fudbala

KVALIFIKACIJE ZA LŠ Zvezda saznala ime rivala u završnoj rundi!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.