Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

START IZ SNOVA Bivši fudbaler Zvezde dao gol na debiju! Spoljnom u dalji ugao… (VIDEO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Branko Jovičić u dresu LASK-a (Foto: Printskrin/Jutjub)

Preselio se iz Urala u LASK. Neumorni Branko Jovičić je u nedelju premijerno nastupio u crno-belom dresu, a start iz bajke pokvario je u pogodak Klagenfurta u nadoknadi vremena (2:2).


ŠPANIJA: Kvota naše kladionice na igru GG u meču Majorka – Atletik Bilbao (21:00) je 2.05.


Ekipa iz Linca je ostala bez dva boda na svom terenu, a bivši igrac Crvene zvezde je pokazao da će da bude veliko pojačanje u drugom delu sezone. Na debiju je uspeo da postigne pogodak i donese prednost – 2:1.

Popularni Bakaula se odlično snašao u kaznenom prostoru i šmekerski “spoljnom” smestio loptu u dalji ugao. Na terenu je bio nešto više od pola sata i zaslužio je visoku ocenu.

Šteta što nismo izdržali do kraja. Imali smo pobedu u džepu, ali je protivnik uspeo da nas matira. Borili smo se sa igračem manje i verujem da ćemo imati više sreće. Okrećemo se novim ispitima, a gol mi puno znači. Za mene lepše nije moglo da počne. Verujem da ćemo zajedno napredovati i pobeđivati – poručio je Branko Jovičić za MaxBet sport.

Pogledajte.

PROČITAJTE JOŠ:

PRIZNAO Raduljica: Nisam navijač Partizana

BEZOBRAZAN ODNOS “Firma” grmi: Meč protiv Napretka je naš poslednji… Zbog koga se igra fudbal?

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.