Budimo u kontaktu

NBA LIGA

JE LI, KO JE OVAJ? Bio je MVP Evrolige, ali trener Golden Stejta nije čuo za njega

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Saša Vezenkov tokom meča sa Golden Stejtom (Foto: Beta/AP)

Američki košarkaški tim se veoma loše proveo na poslednja dva Mundobasketa. Pre četiri godine u Kini bio je sedmi, a nedavno je u Manili završio kao četvrti. Priča se da se Amerikanci ozbiljno spremaju za Igre u Parizu sledeće godine, ali do tada ima još mnogo vremena.


Naša kladionica nudi kvotu 1.88 da će na meču Bruklin – Filadelfija biti ubačeno manje od 223 poena.


U toku su predsezonske utakmice u NBA. Na meču između Golden Stejta i Sakramenta, trener tima iz San Franciska Stiv Ker, ujedno i selektor reprezentacije, upitao je u jednom trenutku jednog od pomoćnika:

Ko je igrač sa brojem 7?

Igrač sa sedmicom na dresu je Bugarin Saša Vezenkov. Uzgred, u dresu Olimpijakosa MVP prošlosezonske Evrolige.

Ta prepotentnost Amerikanaca koju je Ker pokazao, može da im se obije o glavu. Već im se obijala…

1 komentar

1 komentar

  1. Bgd

    16.10.2023. at 18:49

    Sve se bojim da greg popovic ne zna ko je on. Neznanje nije postala sve veca odlika trenera samo u kosarci nego generalno, sve grane su zahvacene

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.