Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

CRNI ARANĐELE Stojković nespretnom reakcijom ukrao čist gol Gohu (VIDEO)

Emir Selmani

Objavljeno

,

Šut Goha pogađa Stojkovića (Foto: Printskrin/X/JD GROBAR)

Slavio je Partizan sa 3:1 u 23. kolu Superlige protiv Železničara iz Pančeva, upisao i četvrti trijumf u prolećnom delu šampionata i sa maksimalnim učinkom dočekuje 172. večiti derbi protiv Crvene zvezde 9. marta u Ljutice Bogdana.


BUNDESLIGA: Hofenhajm i Verder igraju od 17.30, a kvota kladionice MaxBet na tip 4+ je 2.35.


Svi golovi na meču u Humskoj pali su u prvom poluvremenu, a mogao je da buden makar jedan više da nije bilo neshvatljivo trapave reakcije Aranđela Stojkovića. Zaspala je odbrana gostiju, Jung Džun Goh je obišao golmana Pančevaca Milana Mijatovića. Korejac je uputio loptu ka praznom golu, ali je ona pogodila desnog beka crno-belih.

Nije uspeo Stojković da se zaustavi prateći akciju i tako je uskratio saigrača za još jedan pogodak. Pogledajte kako:

Stojković je letos stigao u Humsku iz ekipe TSC-a. Prethodno je igrao za BSK iz Borče, OFK Beograd, Spartak i Vojvodinu.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.