Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SUPERLIGA SRBIJE Stojić ponovo junak TSC-a! Lider vezao petu pobedu u nizu

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

TSC slavio golom Nemanje Stojića (Foto: Starsport)

TSC nastavlja sa sjajnim rezultatima u domaćem prvenstvu. Ekipa Žarka Lazetića upisala je remi na startu sa Partizanom, a zatim je usledilo pet pobeda.


US OPEN: Laslo Đere – Novak Đoković (02.30), kvota Maxbet kladionice za tip više od 28.5 gemova iznosi 1.92


TSC je bio bolji od Radnika u Surdulici sa 1:0 pogotkom Nemanje Stojića u poslednjim trenucima prvog poluvremena. Štoper koji je golom u poslednjim trenucima meča sa Partizanom doneo bod svojoj ekipi ponovo je bio junak.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena. Odlično je sa desne strane centrirao Saša Jovanović, u šesnaestercu domaće ekipe ostao je Stojić i glavom doveo svoju ekipu u prednost.

Pored dosta prilika na obe strane, tim Žarka Lazetića uspeo je da veže petu pobedu u nizu koja ih je zacementirala na čelo tabele Superlige Srbije. Posle odigranih šest kola TSC ima 16 bodova, četiri više od Crvene zvezde koja ima i utakmicu manje.

SUPERLIGA SRBIJE, ŠESTO KOLO 

Petak

Radnik – TSC 0:1 (0:1)

(Stojić 45+1)

Subota

18:00 Napredak – Voždovac

20:00 Crvena zvezda – Novi Pazar

20:00 Javor – Radnički Niš

21:00 Vojvodina – Radnički 1923

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.