Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

BAŠ GA BRIGA ZA NOVAC Fjuri zaradio 25 miliona za 18 minuta, a vozi pasat star 15 godina! “Vila i Rols Rojs me ne čine muškarcem”

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Tajson Fjuri (Foto: Beta/AP)

“Sreća je u malim stvarima”. Obično tako kažu oni koji nemaju mnogo, koji ne mogu da priušte “velike stvari”. Neki, pak, mogu da kupe šta god požele. Obe strane su, međutim, saglasne u tome da novac ne čini sreću. Novac samo život čini lakšim, ali sreću ne donosi…


DANSKA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Midtjilanda protiv Brondbija je 1.98. Meč počinje u 19:00.


Tako misli i Tajson Fjuri, bokserski šampion. Pobedom protiv Dilana Vajta odbranio je titulu u teškoj kategoriji u verziji WBC. Ovaj meč mu je, zaslugom njegovog promoteta Frenka Vorena doneo zagarantovanih 21.5 miliona funti, a dobio je i još tri miliona za pobedu.

Međutim, “kralj cigana” nije opčinjen “Nj.V. novcem”.Mnoge je iznenadio kada je rekao da vozi Pasat iz 2007. godine.

Nisam imao ništa. Za mene nije sve u novcu. Vozim Pasata iz 2007. godine. Nije me briga šta imam. Znam puno jako bogatih ljudi, ali niko od njih ije srećan – poručio je Fjuri.

Novac mu nije pokretač…

Novac ne čini sreću. Meni nisu bitni čak ni pojasevi ili nasleđe. Ništa mi nije bitno osim da udarim protivnika tokom borbe. Samo želim da pobedim, nezavisno o novcu. Odlično je biti plaćen za ono što radiš. Uživam u boksu. Dobar sam u njemu i za to sam plaćen – izjavio je Fjuri.

Nogama je čvrsto na zemlji i posle svih uspeha glavu mu nije među oblacima.

U bilo kojem trenutku mogu završiti kao podstanar. Da li bi me to promenilo kao osobu? Da li su mi potrebni vila ili Rols Rojs? To me ne čini muškarcem – istakao je Fjuri i pokazao na vlastita prsa i nastavio:

– Muškarac si prema onome što je ovde. Ako si milioner i užasna si osoba, ne želim imati ništa s tobom. Imam vremena samo za dobre ljude.

Pravi životni stav Tajsona Fjurija.

PROČITAJTE JOŠ:

DA LI JE IKO SUMNJAO? Aleksandar Mitrović najbolji igrač Čempionšipa!

DONEO POBEDU S KLUPE Jokić trenerskim potezom sprečio koš Voriorsa… “Setio sam se u monentu”

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.