Budimo u kontaktu

EVROLIGA

TO JE SPORT Ivanović žali što se Zvezda nije plasirala u Top 8: Tužan sam… Da smo ušli, teško bi bilo nekom da nas pobedi!

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Duško Ivanović na konferenciji za medije posle pobede nad Fenerbahčeom (Foto: Printskrin)

Crveno-beli su za kraj takmičenja u Evroligi nadigrali Fenerbahče i tako pokazali da su kvalitetan tim, iako nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale.


NBA LIGA: Kvota kladionice MaxBet da će Minesota da pobedi Oklahomu siti sa pet ili više poena razlike (igra H1, granica 4.5) je 1.83. Početak ove utakmice plej-ina je zakazana za 03.30.


Po završetku susreta, na konferenciji za medije se oglasio trener Duško Ivanović, koji je za početak izlaganja izneo svoje utiske sa meča:

– Tužan sam zbog svojih igrača jer mislim da smo zaslužili da igramo Top 8. Večeras je bila dobra, teška utakmica. Dobro je završiti sa pobedom. Dobili smo još utakmica na jednu loptu, ne samo ovu. Nadam se da će i u utakmicama koje nam ostaju do kraja biti još lopti koje će da odluče, to je iskustvo za nas – rekao je crnogorski stručnjak, pa dodao:

– Ali, ja bih rekao, meni je žao igrača jer su pokazali da zaslužuju i zalaganjem i igrom, imali smo jedan mesec loše igre, ali čini mi se da nas niko nije nadigrao, sve što smo izgubili mi smo imali šanse da dobijemo, pa zbog toga kažem, da smo ušli u Top 8, mislim da bismo imali realne šanse, teško bi bilo nekom da nas pobedi.

ISKUSTVO ZA TIM

Zvezda je protiv Fenerbahčea odigrala jednu neizvesnu završnicu, Kampaco je košem doneo produžetak, posle kog su slomili rivala.

– Ja sam rekao da nama nije ništa značila, za klasifikaciju, ali nama je svaka utakmica važna, jer u svakoj hoćemo da budemo bolji i svakog hoćemo da dobijemo. Mi smo još puno utakmica dobili na jednu loptu, ali to je ono što, nadamo se da će tako biti, što nam ostaju do kraja, da će biti klackalica i ta jedna lopta koja treba da odluči i to treba da bude iskustvo za nas.

Nedović je odigrao minut protiv Fenera, dok Lazića nije ni bilo. Ipak, biće spremni za završnicu ABA lige:

– Biće, imamo mi dosta vremena sad za to. Sad imamo samo ABA ligu, imamo više vremena za treninge, da se skoncentrišemo na individualni i timski rad, da igrači koji nisu igrali putem treninga steknu formu i pomognu ekipi.

NADMUDRIVANJE

Na konstataciju da je bilo nadmudrivanja sa Itudisom, rekao je sledeće:

– Bilo je, košarka i jeste neka vrsta nadmudrivanja, ali ovo je bilo dosta situacija gde je trebalo da se donese neka odluka, ali moram da kažem, ja uživam, jer ja stvarno volim košarku, a naročito ovaj ambijent i klub, tu sam kratko, ali uživam. To mi je baš ono, igrači svi uživaju, onda možemo lagano da idemo ka gore i da budemo bolji

Na meču nije bilo ni Bena Bentila, pa je rekao kako se igrač trenutno oseća:

– Bolje, ali ne znam kad će da počne.

Za kraj, Ivanović je istakao i to da je svaka utakmica u ovoj sezoni Evrolige za njega bila posebna.

– Znate šta, ja sa ovoliko iskustvo što imam, znate kako razmišljam, da svaka utakmica je jedinstvena istorija, nikad se neće ponoviti, može igrati protiv Fenera mnogo puta, ali ovakvu nikad više. U svakoj utakmici ima nešto posebno i teško je izdvojiti neku.

(Telegraf.rs)

PROČITAJTE JOŠ:

SPETAKL I DRAMA Idealan oproštaj Zvezde od Evrolige… Kampaco stavio tačku! “Pionir” u transu, produžetak i velika pobeda (VIDEO)

ODLUČUJUĆI KOŠ Argentinski majstor dobio rampu, pa bez gledanja probacio loptu kroz obruč! (VIDEO)

2 Komentara

2 Comments

  1. Mile

    13.04.2023. at 23:36

    Realno,izbacile su nas tri najgore ekipe u ligi ,Alba, Pao i Bajern. A dobili smo iz top 9 sve osim Reala. ( Računam i Barsu),plus Efes … Šta reći

  2. Govnardski SK

    14.04.2023. at 15:42

    Ako su oni najgori a dobili vas neki i u Beogradu,sve govori kakav ste vi to tim.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.