Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

TOPLA DOBRODOŠLICA U NOTINGEMU Forest ugostio mladu reprezentaciju, Srbija večeras protiv Engleza (FOTO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Mihajlo Ilić (foto: Starsport)

Selekcija Srbije u kategoriji do 21 godinu večeras od 20.45 gostuje Engelskoj u okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Izabranici Dušana Đorđevića su doputovali u Notingem, gde su na “Siti graundu” odradili trening pred pomenuti duel.


KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO PRVENSTVO: Belorusija – Rumunija (20.45), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 2.20


“Orlovi” su odlično startovali kvalifikacioni ciklus, budući da su pre nešto više od mesec dana u Staroj Pazovi nadigrali Azerbejdžan sa 2:0 (2:0). Heroj pobede bio je talentovani štoper Partizana, Mihajlo Ilić, koji je sa dva pogotka u prvom poluvremenu rešio pitanje pobednika i doneo bodove svom timu.

Večeras Srbija ima znatno veći izazov, s obzirom na to da pred sobom ima aktuelnog evropskog prvaka. Englezi su takođe bili uspešni u prvom kolu pošto su bili ubedljivi na gostovanju Luksemburgu (3:0).

Utakmica će da bude odigrana na stadionu Notingem Foresta, a Premijerligaš je na svom tviter profilu podelio slike sa treninga srpske reprezentacije.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.