Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

UBLJANI NA TRI KORAKA OD SUPERLIGE Karikari pogađao i pakovao, Jedinstvo sve bliže eliti (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Kvaku Karikari u prodoru protiv mladih "grafosa"/ Foto: Starsport

Najbolje poluvreme u sezoni bilo je dovoljno fudbalerima Jedinstva za jako bitnu pobedu na gostovanju protiv Grafičara. Ubljani ljubomorno čuvaju drugo mesto i nastavljaju da sanjaju superligaške snove, a od jave ih deli 270 minuta.


NBA liga: Oklahoma u 03.30 dočekuje Dalas, a kvota kladionice MaxBet na pobedu domaćina je 1.65.


Nije dobro počela utakmica za izabranike Ivana Radovanovića na terenu iza južne tribine stadiona “Rajko Mitić”. Već u 37. sekundi Grafičar stiže do vođstva i to spektakularnim golom Bubakara, koji je “makazicama” zatresao mrežu gostiju. Međutim, u osmom minutu Karikari u svom stilu beži svojim čuvarima i zakucava loptu iza leđa Guteše – 1:1.

RAPSODIJA GOSTIJU U PRVOM POLUVREMENU

Jedinstvo preuzima igru u svoje ruke i vrlo brzo preokreće rezultat u svoju korist. Sjajni Karikari je u 25. minutu centrirao sa desne strane, a na pravom mestu bio je Milićević koji se “poklonio” i doneo prednost gostima. Samo tri minuta kasnije Pivaš koristi centaršut Golubovića sa levog boka i očas posla na semaforu je pisalo – 1:3.

U poslednjim trenucima prvog poluvremena, koje su Ubljani odigrali gotovo bez greške, Stojanović je pokupio jedan “otpadak” posle intervencije Guteše i postigao četvrti gol za svoj tim. Grafičar je u finišu utakmice uspeo samo da ublaži poraz, a strelac je ponovo bio Bubakar.

INĐIJA DRŽALA ČAS SMEDEREVCIMA

U jednom od derbija kola Inđija je lakše nego što se očekivalo savladala Smederevo sa 3:1 i ostala u trci za drugu poziciju. Pobednik je bio rešen već u prvom poluvremenu kada su domaći postigli sve golove. Strelci su bili Desančić iz penala, Vasilije Janjić i Radosavljević. Čast gostiju spasao je Jovanović u 65. minutu.

U malom vojvođanskom derbiju Tekstilac je u Odžacima bio bolji od Radničkog iz Sremske Mitrovice – 2:0. Oba gola postigao je Princ Ukačukvu. Mladi napadač iz Nigerije stigao je do osam golova u sezoni.

Na vrhu tabele je neprikosnoveni OFK Beograd, na drugom mestu je Jedinstvo koje ima boda više od trećeplasirane Inđije. Tekstilac je današnjim trijumfom preskočio na tabeli Smederevo i tri kola pre kraja nalazi se na četvrtom mestu.

Prva liga Srbije, 34. kolo:

PLEJ-OF

Grafičar – Jedinstvo 2:4 (1:4)
Inđija – Smederevo 3:1 (3:0)
Tekstilac – Radnički SM 2:0 (1:0)

19.00 Mačva – OFK Beograd

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.