Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

UHAPŠENI NAVIJAČ DINAMA U ATINI: Tata, ja odavde živ izaći neću!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Bed Blu bojsi na meču sa AEK-om (Foto: Beta/AP)

Sud u Grčkoj odredio je pritvor od 30 dana za navijače Dinama iz Zagreba uhapšene u Atini posle ubistva pristalice AEK-a Mihalisa Kacurisa. U sredu su Bed Blu bojsi razmešteni u nekoliko zatvora.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Partizana protiv Sabaha (21:00) je 1.75.


Robertu Žigaku, ocu jednom od uhapšenih huligana, javio se sin iz zatvora kraj grčke prestonice. On je rekao da je odmah dobio pretnje smrću od navijača AEK-a koji se nalaze u zatvoru.

Rekao mi je “Tata, ja odavde živ neću izaći. Stavili su me u zatvor u kom su navijačima AEK-a. Orkužili su me i pokretima ruku su mi pokazali da će da mi odrube glavu. Ovo je možda poslednji put da se čujemo. Kažu da će do jutra da me siluju i ubiju. Oprosti mi, zeznuo sam, ovo je možda poslednji put da se čujemo” – citirao je 21-godišnjeg sina, Robert Žigak.

On se nada da će hrvatska diplomatija da pobedi i da će svi državljani Hrvatske da budu zaštićeni u Grčkoj. Policija radi na rasvetljenju ubista Mihalisa Kacurisa, a zbog propusta došlo je i do velikih smena u organima reda i mira u Atini.

4 Komentara

4 Comments

  1. Bgd

    17.08.2023. at 10:59

    Trebalo je da pričaš s tatom pre polaska na put. Lako je biti mangup u čoporu, sad se pokaži.

  2. Поп

    17.08.2023. at 12:41

    Huligan a kuka tati!

    • Lord

      17.08.2023. at 18:06

      Sise male, svaki huligan.
      Prazna glava, puna imbecilnih ideja.

  3. Voja

    17.08.2023. at 12:56

    UEFA je pokazala svoje lice.Kada navijaci Hrvatske klicu srbe na vrbe,ne reaguju kao u ovom slucaju i bez kazne.Nasuprot njima kada se srbi pevaju kosovo je Srbija slede novcane kazne i zabrane posete u punom broju.Sto se tice ubistva grckog navijaca, pravda ce biti zadovoljena i ako hrvatima bude ubijen bar jedan a ostali budu u zatvou vise godina.Sve manje od toga je nepravda i dozvola za selektivno ubijanje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.