Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

UMALO SUKOB Matić besneo na saigrača, oglasio se i Murinjo (FOTO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Nemanja Matić u dresu Rome (Foto: Beta/AP)

Fudbaleri Rome pobedili su ekipu Real Sosijedada sa 2:0 u prvom meču osmine finala Lige Evrope. Utakmicu su obeležili golovi El Šaravija i Kumbile, ali i sukob Nemanje Matića sa saigračem Brajanom Kristanteom.


ITALIJA: Specija dočekuje Inter u 20:45. Kvota u našoj kladionici na igru GG je 2.00. 


Sve se dogodilo u drugom poluvremenu. Roma je pri vođstvu od 1:0 izgubila loptu na sredini terena, a nekadašnji reprezentativac Srbije je u tom trenutku bio više nego ljut na svog saigrača. Malo je nedostajalo da se njih dvojica nađu i u fizičkom sukobu, ali je na vreme pritrčao Vajnaldum i razdvojio ih. Matić se tu nije zaustavio, pa je prstom još nešto zapretio Kristanteu.

Sukob svojih fudbalera na terenu prokomentarisao je i trener “vučice” Žoze Murinjo posle utakmice.

– U Romi postoji samo jedan lider, svi igrači su isti, ali donose životna i karijerna iskustva na teren i ovo je fantastično. Mi smo demokratski tim sa samo jednim liderom, nemamo ovakvu vrstu problema, ali ponekad nam treba. Lepo je da postoji empatija na terenu, ako ljudi ne komuniciraju i ne razmenjuju emocije, desi se da svako ide svojim putem. Naš tim je jedinstven i u dobru i u zlu – rekao je Portugalac.

PROČITAJTE JOŠ:

NOVE KRITIKE NA RAČUN VLAHOVIĆA Legenda Juventusa nezadovoljna, Alegri ga brani

MAXBET SPORT SAZNAJE Nekadašnji golman Zvezde ponovo u srpskom fudbalu!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.