Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

UPOZORENJE Navijači Atletika smislili pesmicu o Ronaldu i otpevali je Dijegu Simeonu (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Navijači Atletika na meču s Numansijom (Foto: Printskrin/Tviter)

Neće ga ni po koju cenu. Navijači Atletiko Madrida ne žele da vide Kristijana Ronalda u dresu “jorgandžija”.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJE: Može li tim Saše Ilića u 3. kolo? Kvota kladionice MaxBet na pobedu CSKA protiv Makedonije je 1.45. Meč u Sofiji počinje u 19:00.


Ovaj stav su ponovili i tokom prijateljskog meča sa Numansijom, u kojoj je Atletiko slavio s 4:0.  Razvili su transparent na kojem je pisalo:

– CR7 nisi dobrodošao!

S tim u vezi smislili su i pesmu koju su otpevali treneru Dijegu Simeoneu. Ona predstavlja jasno upozorenje da se ne dovodi Portugalac.

 Simeone, Simeone, slušajte navijače, ako potpišemo Kristijana, svi idite do zida – pevale su najvatrenije pristalice Atletika.

Taj zid, očigledno, ne predstavlja ništa dobro…

PROČITAJTE JOŠ:

SVE JASNO Zvezda zna sve potencijalne rivale u plej-ofu za Ligu šampiona, ovaj par je idealan…

SKANDAL U KLUBU ZA KOJI IGRAJU REPREZENTATIVCI SRBIJE Potukli se sportski direktor i trener! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.