Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Luković za MaxBet sport: Partizan je favorit za osvajanje ABA lige, a ako ova ekipa ostane i sledeće sezone…

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Uroš Luković (Foto: Starsport)

“Parni valjak” počeo je da se priprema za završnicu ABA lige. Na treneru crno-belih je da pokuša da podigne ekipu posle poraza od Burse, kako bi se plasman u Evroligu ostvario kroz regionalno takmičenje.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na igru 3+ u meču Liverpul – Viljareal (21:00) je 1.68.


Nekadašnji košarkaš Partizana, Uroš Luković, u razgovoru za MaxBet sport govorio je o tekućoj sezoni crno-belih. Srpski centar veruje da će “parni valjak” na kraju da podigne šampionski pehar ABA lige, kao i da plasman u Evroligu ne sme da se dovodi u pitanje.

Kako gledate na Željkov povratak u klub i šta taj potez znači za Partizan?

– Željko u Partizanu radi odličan posao. Smatram da je njegov povratak od velikog značaja za klub, a to će vreme najbolje da pokaže.

Kakav utisak na vas je ostavila ekipa “parnog valjka”?

– Novi tim crno-belih je zaista sjajajn. Iskreno mi se sviđa kako sve to funkcioniše, vidi se da postoji hemija među igračima, što je jako bitno u košarci.

Košarkaši Partizana (Foto: Starsport)

Kako komentarišete učinak Partizana u dosadašnjem delu sezone?

– Zadovoljan sam kako sve to izgleda. Nažalost se u osmini finala Evrokupa ispalo od Burse, ali zato je tu ABA liga u kojoj su ostvarili 22. pobede. Siguran sam da će Partizan da igra finale i izbori plasman u Evroligu naredne sezone.

Poraz od Burse neočekivano je prekinuo evropsku bajku crno-belih. Kako gledate na taj “debakl”?

– Bio sam na utakmici. Dali su zaista sve od sebe, ali falilo im je malo koncentracije u finišu meča…To vam je košarka, ne smete nikada da se opustite.

Šta Partizan može da uradi do kraja sezone? Postoji li način da se izađe iz trenutnog “sivila”?

– Partizan može da ostvari zacrtani cilj, a to je plasman u Evroligu. Sivilo? Ima još dosta da se igra, uveren sam da će da daju sve od sebe i ostvare sve što su zamislili.

Košarkaši Partizana (Foto: Starsport)

Ko je po vašem mišljenju favorit za osvajanje ABA lige?

– Partizan i niko drugi!

Kakvu budućnost predviđate ovoj generaciji crno-belih?

– Ako veći deo ove ekipe ostane i sledeće sezone, mogu zaista daleko da doguraju! Nastavljam da volim i bodrim Partizan!

PROČITAJTE JOŠ:

NOVI SAD PIŠE ISTORIJU Spajaju se dva kluba, gradi se novi stadion, ciljevi su najviši!

NEVEROVATNA SITUACIJA Dobijamo li drugoligaša u Evroligi?

7 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.