Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

VEST DANA Đoković može već u januaru da stigne Nadala u trci za najboljeg svih vremena

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dobre vesti za Novaka Đokovića (Foto: Beta/AP)

Ponoćna “bomba” eksplodirala je na najmanjem kontinentu. Novak Đoković bi već u januaru mogao da stigne Rafaela Nadala u borbi za naslov najboljeg svih vremena.


Naša kladionica nudi kvotu 1.95 da će u drugom poluvremenu meča Srbija – Italija biti ubačeno više od 83 poena.


Kako javljaju mediji iz Australije, Novaku će da bude ukinuta zabrana trogodišnjeg ulaska u ovu zemlju. Ona mu je izrečena prošlog januara kada je nevakcinisan ušao u ovu državu kako bi igrao na prvom gren slemu sezonu Australijan openu. Tada je priveden i zatovren u hotelu za migrante. Epilog je bio deportacija i tri godine zabrane ulaska u Australiju. Ta zabrana je sada ukinuta.

Takođe, prema trenutnim pravilima ove zemlje za ulazak u nju više nije potreban dokaz o vakcinaciji. Po svemu sudeći Novak će moći da pojuri svoju 10. gren slem titulu u Melburnu.

Prema tvrdnjama “Harald Sana”, Đoković, odnosno njegovi advokati nisu podneli nikakve žalbene dokumente, ali su za ovaj list visoko pozicionirani vladini izvori potvrdili da je ipak doneta odluka da se njegova zabrana poništi. Ako je zaista tako, australijske vlasti pokušavaju da se na neki način “operu” svesne da su početkom godine učinile ogromnu nepravdu prema jednoj takvoj sportskoj veličini.

Videćemo hoće li Novak u januaru da pojuri svoju 22. gren slem titulu i skine sa trona Rafaela Nadala.

PREPORUČUJEMO:

ŠOU U DALASU Bobi na koncert, kad tamo legenda svetskog fudbala! (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.