Budimo u kontaktu

ITALIJA

Vlahović rešio gradski derbi! Piksi video golmana za Katar, posle svega vodi “orlove” na večeru

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Nedavno je Dragan Stojković Piksi u šali rekao da bi mogao da kupi kuću u Torinu kako bi svakog vikenda gledao izabranike. Ove subote je uživo imao priliku da ih od početka vidi čak petoricu. Na jednoj strani bili su Vanja Milinković Savić, Saša Lukić i Nemanja Radonjić, a na drugoj Dušan Vlahović i Filip Kostić. Posle svega, najviše razloga za zadovoljstvo ima selektor “orlova”: Torino – Juventus 0:1 (0:0).


Brazil: Na meču Flamengo – Atletiko-MG, naša kladionica nudi kvotu 4.15 za igru 1-1.


Moglo bi da se kaže da je Piksi na ovoj utakmici video prvog golmana državnog tima. Jer, Vanja Milinković Savić je bio sjajan. U prvom poluvremenu je branio udarce najpre Vlahovića koji je bio u najboljoj šansi, a potom, kao dvometraš, skidao projektile koje su mu slali Lokateli i Rabio.

Na sličan način je zaustavio još jedan pokušaj Lokatelija, ali je u 75. minutu bio nemoćan. Posle kornera, Danilo je skrenuo loptu, Dušan Vlahović ostao zaboravljen na drugoj stativi i iz neposredne blizine sproveo loptu u mrežu.

Bio je to gol kojim je zapušio usta italijanskim kritičarima, ali i povod da Piksi ispuni obećanje. Stojković je pred utakmicu rekao da je siguran da će Vlahović da bude strelac i da će u tom slučaju sve izabranike da vodi na večeru.

Među njima je većina odigrala celu utakmicu, osim Nemanje Radonjića i Dušana Vlahovića. Krilni igrač Torina je zamenjen u 70, a strelac gola odluke i zaslužan za čašćenje selektora u 90. minutu.

Sto je zakazan. Za to se pobrinuo Dušan Vlahović. Ipak, razloga za osmeh u predvečerje Mundijala imaju svi. Posebno fudbalska Srbija.

SERIJA A, 10. kolo

Subota

Empoli – Monca 1:0 (1:0)

(Has 11 – ck. Rovela 90+5)

Torino – Juventus 0:1 (0:0)

(Vlahović 75)

20.45 Atalanta – Sasuolo

Nedelja

12.30 Inter – Salernitana

15.00 Lacio – Udineze

15.00 Specija – Kremoneze

18.00 Napoli – Bolonja

20.45 Verona – Milan

Ponedeljak

18.30 Sampdorija – Roma

20.45 Leće – Fjorentina


Standings provided by Sofascore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.