Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

VRUĆE JE BILO NA “EL KLASIKU” Žučna rasprava Lasa i Jasikevičijusa, bez rukovanja na kraju (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dvoboj Lasa i Jasikevičijusa (Foto: Twitter/Printscreen)

U Španiji je u nedelju odigran košarkaški “El Klasiko”. Barselona je kao gost u Madridu slavila sa ubedljivih 85:75.


HONDURAS Derbi nas čeka od 23.06 u kom se sastaju Maraton i Olimpija. Reč je o dva velikana tamošnjeg fudbala, domaćin je u maloj krizi, ali verujemo da može do dva gola. Kvota je D2+ 3.40.


Šou košarkašima dva tima “ukrali” su treneri. U Realu su bili nezadovoljni suđenjem pa su pred kraj meča zaradili nekoliko tehničkih grešaka. Jednu je dobio i trener Pablo Laso zbog protesta.

Posle poslednjeg zvuka sirene videli smo i veliku svađu između trenera dve ekipe, Pabla Lasa i Šarunasa Jasikevičijusa. Na sminku koji je dostupan može se videti kako strateg Reala nešto preteći pokazuje kolegi iz Barselone, a ovaj mu povišenim glasom odgovara.

Na kraju dva trenera se nisu rukovala. Tradicija košarkaška je narušena. Videćmo kakav nas odnos čeka između dva trenera, pošto nas do kraja sezone čeka još mnogo dvoboja Barselone i Real Madrida u ACB ligi, Evroligi i Kupu kralja.

BITKA NA TRŽIŠTU Budućnost dovela značajno pojačanje

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.