Budimo u kontaktu

ITALIJA

ŽELI U MANČESTER Arnautoviću se ne ostaje kod Mihajlovića

Darko Noveski

Objavljeno

,

Marko Arnautović ne želi da ostane u Bolonji (Foto: Beta/AP)

Fudbaler Bolonje Marko Arnautović navodno je tražio od kluba dozvolu za odlazak, pošto očekuje ponudu Mančester junajteda, preneli su danas italijanski mediji.


Brazil: Na meču Palmeiras – Gojas, naša kladionica nudi kvotu 2.70 za igru 1&4+.


Arnautović je igrao dobro prošle sezone, postigao je 14 golova u 32 utakmice u italijanskom prvenstvu, a sada želi promenu pošto se bliži kraju karijere.

Mančester junajted je zainteresovan za 33-godišnjeg austrijskog fudbalera jer želi da pojača napad, a kako je preneo Korijere di Bolonja, Arnautović je tražio od svog kluba da ga stavi na transfer listu, ali uprava kluba to ne želi.

Engleski klub bi bio spreman da plati izmedju šest i osam miliona evra za napadača, za koga je pripremio trogodišnji ugovor vredan tri miliona evra po sezoni, uz moguće bonuse.

Bolonja nije zainteresovana za prodaju i misli da je osam miliona evra mala suma kojom bi mogla da pronadje adekvatnu zamenu manje od mesec dana do završetka prelaznog roka, dodaje se.

PREPORUČUJEMO:

JUNAJTED JE TRAGIČAN “Crveni đavoli” već najavili kako će da im izgleda sezona, Brajton ih školovao na Old Trafordu (VIDEO)

ČEKA SE ZVANIČNA PONUDA ZA ERAKOVIĆA Dinamo, Zenit, Englezi, Francuzi, a sad i gigant iz Holadnije

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.