Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZIMSKE PRIPREME Zvezda ne ide u Katar, problem su…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Fudbaleri Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Jesenji deo sezone je u punom jeku, ali na “Marakani” uveliko moraju da misle i na zimske pripreme. Brzo će januar mesec.


SERIJA A: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Sasuola protiv Salernitane je 1.73. Početak meča je zakazan za 18.30.


Prethodne nedelje pojavila se informacija da bi Crvena zvezda mogla pripreme za prolećni deo sezone da odradi u Kataru gde bi imala jake provere protiv ruskih, katarskih i turskih klubova. Poziv je stigao na “Marakanu”, ali…

Crvena zvezda je odustala od tog plana. Problem su termini. Naime, Rusima prolećni deo sezone počinje tek u martu i prijateljske utakmice planiraju za februar. Sa druge strane za Zvezdu obaveze u prvenstvu kreću već početkom februara, a sredinom meseca i obaveze u Evropi ako se zauzme treće mesto u “G” grupi Lige šampiona.

Tako će Crvena zvezda, kako saznaje MaxBet Sport, zimske pripreme ipak da obavi u dobro poznatoj bazi u Beleku u Antaliji.

3 Komentara

3 Comments

  1. Krcunov sljam

    10.11.2023. at 16:31

    Haha..pa ja rekoh da Burek neće dobiti vizu ali Terzić ima preca posla oko dece…

    • Bole

      12.11.2023. at 12:46

      A kako ce da dobije vizu za Tursku?

  2. Oz

    14.11.2023. at 14:14

    Obaveze u evrooi nece imati

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.