Budimo u kontaktu

EVROLIGA

POLUVREME U LIONU Zvezda na minus pet

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Kuzmić u duelu sa Rizašerom (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Do kraja ovosezonske Evrolige, Crvena zvezda igra samo za čast. Međutim, to joj posle 20 minuta košarke u Lionu ne ide najbolje. Asvel vodi – 42:37 (19:17, 23:20).

Naša kladionica nudi kvotu 2.05 za pobedu Bruklina u meču protiv Atlante.

Veoma slaba predstava, pre svega u napadu, košza Zvezdu minusa na poluvremenu. U prvoj četvrtini je crveno-bele održavao Bentil (osam poena u tom delu meča), ali su u nastavku loša rešenja pogurala francuski tim, za sada najslabiji u takmičenju, ka preokretu. Pre svih je u domaćem timu blistao Nando De Kolo.

Posle svega viđenog, minuss pet na poluvremenu je još i odličan rezultat. Prednjači Vildoza sa 10 poena. Bentil je ostao na onih osam iz prvog kvartala, Dobrić je ubacio pet, a Kampaco samo dva poena. U domaćem timu, ubedljivo najbolji je De Kolo sa 14 poena.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.