Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

Danilović: Nadamo se izgradnji sportskog centra KSS! Na kraju ćemo da sumiramo da li smo zadovoljni ili ne

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Predrag Danilović (Foto: Starsport)

Predsednik Košarkaškog Saveza Srbije se nada izgradnji sportskog centra po uzoru na fudbalski u Staroj Pazovi. Shodno tome da se sledeće godine obeležava 100 godina košarke u Srbiji, izgradnja sportskog centra bi bila prava kruna za takav jubilej.ž


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Makabija protiv Apolona je 1.55. Meč u Haifi počinje u 19:00.


Deo priprema za Evropsko prvenstvo reprezentacija će da odradi u Staroj Pazovi, a Predrag Danilović se nada da će “orlovi” sličan sportski kompleks da dobiju i za košarkašku sekciju.

– Hvala našim poslovnim partnerima, svim radnicima u Savezu koji su 24 sata dnevno na raspoloaganju svim selekcijama. Hvala i FS Srbije jer je stručni štab odlučio da je kratko vreme za odlazak na planine. Bez svih njih ne bismo mogli da obezbedimo sve potrebne uslove. Troškovi su ovde skoro pa nula. Ako bismo plaćali sve, bilo bi oko 30-40 hiljada evra. Nadamo se da ćemo za 100 godina košarke početi da gradimo naš centar.

Predsednik KSS-a ističe da bi bilo amaterski kada bi se govorilo o tome koju medalju Srbija treba da osvoji na predstojećem Evrobasketu.

– Nemam drugačije razmišljanje od selektora. Bilo bi pogubno da gledamo različito na bitne stvari. Bitno je da se pripremimo, da ne ponavljam sve što je rekao selektor. Predviđati kojom medaljom bismo bili zadovoljni, bilo bi vrlo amaterski s moje strane. Ekipe su veoma dobre, svi igraju košarku, idemo korak po korak. Na kraju ćemo sumirati da li smo zadovoljni ili ne.

Na kraju je pohvalio mlađe reprezentativne selekcije.

– Momci su napredovali. Bilo bi još bolje da su pojedini klubovi dozvolili igračima da igraju ža reprezentaciju, ali sigurno sam zadovoljan. U nekim periodima izostanu medalje, u nekima ih bude. Imamo odlične klince i vrlo dobre trenere koji sada rade s njima. Džaba ako igraju i napreduju u reprezentaciji i onda ne igraju tamo gde treba da igraju. Izgube se, nema ih. Klubovi drže reprezentaciju. Ja razumem da nema vremena za individualni rad.

PROČITAJTE JOŠ:

NEOČEKIVANO! NOVO PRAVILO VEĆ U LIGI ŠAMPIONA Od sada će o ofsajdima da odlučuju kompjuteri! (FOTO)

DOBRODOŠAO, NOLE! Ekvadorac sinu dao ime po Đokoviću (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.