Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PETRIĆ OTPUTOVAO NA SAHRANU U RIM Ogroman gubitak, a mladi moraju da vrate film i vide ko je bio Mihajlović

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Gordan Petrić u društvu Dragiše Binića na komemoraciji na Marakani (Foto: Starsport)

Među mnogobrojnim poštovaocima lika i dela Siniše Mihajlovića, a takvih je zaista mnogo, koji su se uputili na sahranu u Rim je i trener Partizana Gordan Petrić. Bio je i na komemoraciji na stadionu “Rajko Mitić”, a ispratiće legendu našeg fudbala i na poslednje putvanje u večnom gradu.


ŠPANIJA 2 Levante dočekuje od 19.00 Eibar, a naša kladionica nudi kvotu 2.25 na pbedu domaćina


Na aerodromu je Petrić bio bolnog, tužnog pogleda i lica. Kratko je rekao šta je za njega bio Siniša i koliko je njegova smrt uticala na svet fudbala i na sve ljude.

Pa sve ovo što se dešavalo, gde se mnogo ljudi javilo, iz sveta fudbala, baš iz sveta fudbala, pokazuje to da je Siniša, pre svega, bio veliki čovek i veliki igrač. Srpski fudbal je sigurno izgubio mnogo odlaskom Siniše Mihajlovića ali ja se nadam da će svi ovi mladi igrači, da će malo da se vrate, da vide ko je bio Siniša Mihajlović, na koji način je igrao i kako se borio kroz život. Svima nama je žao, mislim da je najviše žao njegovoj porodici… Ne samo što je bio moj prijatelj i što je bio takva ličnost, već i iz poštovanja idemo da ga ispratimo – kaže Petrić.

Na pitanje po čemu će on lično pamtiti Sinišu, Petrić je rekao:

Sigurno da je to njegov način igre i što je imao takav slobodan udarac i levicu. Da mi imamo sada takve igrače po klubovima sigurno bi bilo mnogo lakše kad bi došle situacije, na primer na 0:0, da bude slobodan udarac kao što je Siniša izvodio… Otvarala se igra i šansa posle takvih slobodnih udaraca – rekao je trener Partizana, Gordan Petrić.

PROČITAJTE JOŠ:

“Plava pilula” u finalu Svetskog prvenstva

Potpuni raskol između Dešana i Benzeme zbog izjave posle “Zlatne lopte”?

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.