Budimo u kontaktu

Niže lige Srbije

TUŽNA STRANA FUDBALA Meč Srpske lige trajao svega tri minuta… Domaćin nije imao dovoljno igrača (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Kratko je trajao meč u Pirotu (Foto: Printskrin/Instagram/fktrayal1933ks)

Još jedan neverovatan slučaj na srpskim fudbalskim terenima. Utakmica 23. kola Srpske lige Istok između Timočanina i Trajala prekinuta je posle svega tri minuta.


EVROLIGA: Kvota kladionice MaxBet na to da će Real da vodi protiv Baskonije posle prvog poluvremena (P1) je 1.33. Utakmica u Madridu počinje u 21:00.


Ovaj duel, koji je trebalo da bude odigran u Pirotu, ostaće upamćen po neslavnom činu zvaničnog domaćina. Naime, Knjaževčani su utakmicu započeli sa minimalnim brojem igrača u starnoj postavi (sedam), ali je zbog navodne povrede golmana sudija odsvirao kraj posle samo tri minuta igre. Sve se to dogodilo posle vodećeg gola gostiju koji je postigao nekadašnji junior TSC-a, Aleksa Beskorvajni.

Kako saznajemo, Timočanin ove sezone u ‘rosteru’ ima 22 igrača. Međutim, na ovoj utakmici šestorica nisu mogla da igraju zbog žutih kartona, četvorica su povređena, trojica na ekskurziji, a dvojica su imala temperaturu. Zanimljivo, fudbalerima knjaževačkog kluba u poslednja tri kola pokazano je ukupno 26 žutih kartona!

Naravno, meč je registrovan službenim rezultatom (3:0) za Trajal, koji je još pre desetak dana matematički obezbedio povratnu kartu za Prvu ligu. Timočanin je pretposlednji i odavno je ostao bez šansi da sačuva srpskoligaški status.

1 komentar

1 komentar

  1. Dragan

    23.04.2024. at 16:41

    Da li mislite da je ovo slučajno?”Tatin sin”,čovek koji “pušta kišu” na Istoku ,je ličnim zalaganjem izbacio Timočanin iz lige!Ovo je njihova “slatka” osveta!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.