Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POTRESNO Brat i sin pokrili Mihin kovčeg srpskom trobojkom (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

I srpska zastava našla se na kovčegu (Foto: ATAImages)

Suze, molitve za pokoj duše, ćutanje… Na hiljade ljude dolazi da oda poslednju poštu legendi srpskog i svetskog fudbala Siniši MIhajloviću. Pored odra su sedeli Sinišina supruga Arijana sa majkom i decom, brat Dražen i kum Miroslav Tanjga sa porodicama, kao i majka Viktorija.


ABA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Partizana protiv FMP-a od najmanje 11 poena razlike (H1 10,5) je 1.87. Meč počinje u 18:00.


U petak je naš Miha izgubio bitku sa leukeimijom, a u sali opštine na rimskom trgu Kampidoljo izložen je kovčeg sa telom bivšeg fudbalera i trenera. Oko kovčega je bilo mnogo cveća, na njemu su bili šalovi Intera, Lacija, Bolonje i Zvezde, Sinišin dres Lacija s brojem 11,…

U jednom trenutku jedan Mihin poštovalac doneo je srpsku zastavu i stavio je pored kovčega. Potom su ustali brat i sin i srpsku trobojku stavili na kovčeg.

Foto: Printskrin/Jutjub

Ovaj deo možete da vidite na snimku od 2:51:02.

Siniša Mihajlović biće sahranjen danas u Rimu. Početak sahrane zakazan je za 11.00 časova.

PROČITAJTE JOŠ:

MAXBET SPORT DOBIO SNIMAK Ovako se slavilo u Mesijevoj loži… Poljubac za Antonelu, sin Tijago “skakao” po leđima (VIDEO)

Stojković jednom rečju opisao nesportski potez argentinskog golmana (FOTO)

1 komentar

1 komentar

  1. ISTINE RADI

    19.12.2022. at 09:28

    Veliki Siniša! Mnogo vremena prođe pa se desi neko kao on maloj zemlji i malom narodu. Tata mu je bio Srbin,pa otud srpska trobojka. Mama je ,makar zvanično, bila Hrvatica,dakle katolikinja, kao i supruga,a očigledno i svo petoro dece iz tog braka i sin Marko iz veze sa drugom Italijankom! Siniša i pored činjenice da je bio dete iz mešanog braka,osećao je se Srbinom, i nedvosmisleno je taj svoj osećaj apostrofirao i potvrđivao bezbroj puta,pa i kao selektor srpske reprezentacije,naročito u delu da je insistirao da se peva himna republike Srbije! Neki drugi momci kao ovih dana aktuelni Luka Modrić sebe doživljavaju kao Hrvata,iako mu je mama čista Srpkinja i cela Hrvatska to odlično zna.Naš Robi Prosinečki je takođe Hrvat,a mama je i njemu Srpkinja iz okoline Čačka. Draženu i Aci trici , aktuelnom ovih dana,Petrovićima je pak tata Srbin iz okoline Trebinja,a mama Hrvatica, pa su njih dvojica posebno Dražen bili i ostali ultra Hrvati.Srbi u suštini i u globalu i danas,posle svega malo mare za to ko je etnički Srbin ,a ko Hrvat,međutim kod Hrvata to ne dolazi u obzir ili si naš ili si Vlah ili čak Cigan,pa i četnik,kako oni govore. Tamo je nacionalna ostrašćenost najnormalnija stvar kod ogromne gotovo 90% većine, u Srbiji pak, su ljudi apsolutno nesvesni nacionalnog čak sve više i u toliko napadanoj pravoslavnoj crkvi. U prilog tome ide i odluka srpskog patrijarha,da ničim izazvan,jer nije ni poznavao lično Sinišu ipak i sam prisustvuje Sinišinom opelu koje će biti služeno u katoličkoj crkvi i strogo po katoličkom obredu! Ako se gleda strogo religijski ,i po pravoslavlju Porfirije tamo ne bi imao šta da traži,ali se Porfirije nijednog trenutka nije dvoumio da li da ide ili ne! Raja ga prosto prepoznaje kao estradnog ,folklornog patrijarha koji je svetovniji od mnogih Srba kojima je na crkvenom čelu. Ponekad nas zbuni nemonaškim ponašanjem i ispoljavanjem većeg interesovanja za svet nego za monaštvo i crkvu koje predstavlja. Ili je baš toliko veliki Zvezdaš! Svejedno ljudski gledano Siniša je to zaslužio,mada opet od jednog srpskog patrijarha u časnom Božićnom postu,možda je ipak malo previše!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.