Budimo u kontaktu

ABA LIGA

CRNO-BELI PRED STUDENTSKI CENTAR Obradović: Već smo gubili od njih ove godine! Anđušić: Sa istom energijom i motivacijom kao u Evroligi

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Obradović i Anđušić (Foto: Starsport)

Prvi priliku da osvoje neki trofej u ovoj sezoni, crno-beli su propustili upravo protiv Studenstkog centra u finalu ABA Superkupa. Naredna prvenstvena utakmica će da bude totalno drugačija.


SERIJA A: Kvota na pobedu Rome protiv Fjorentine u našoj kladionici je 2.10. Utakmica počinje u 20:45. 


Crno-beli su u dobrom ritmu, slavili su na poslednje tri evroligaške utakmice, a tu su upisali i dve pobede na Jadranu. Trener Partizana, Željko Obradović, upozorava pred naredni okršaj njegove ekipe.

– Studentski centar je ekipa koja zaslužuje svaki respekt. Igrali smo sa njima to finale ABA Superkupa i izgubili u jednoj izvanrednoj utakmici. Svesni smo kvaliteta koje oni imaju, probali smo da se osvežimo u ovih par dana posle utakmice u Evroligi i da se pripremimo da odigramo najbolju moguću utakmicu sutra – rekao je Obradović.

Iskusni bek, Danilo Anđušić, na sličan način priča o narednom meču. Svestan je i on kvaliteta protivnika i poziva na maksimalni pristup narednoj utakmici.

Poslednjih nekoliko utakmica sa Studentskim centrom su bile jako teške. Moramo maksimalno koncentrisano da pristupimo toj utakmici. Da igramo sa istom željom, energijom i motivacijom kao u Evroligi u poslednjih par mečeva. Ne smemo da dozvolimo nikakvo opuštanje, moramo od samog starta da igramo jako, da im ne dozvolimo da se razigraju. Oni su veoma neugodan protivnik, moramo dati sve od sebe da odigramo dobru utakmicu i na kraju pobedimo – izjavio je Anđušić.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.