Budimo u kontaktu

ABA LIGA

KO ĆE DA BUDE MVP PLEJ-OFA ABA LIGE? Partizan i Mega imaju najviše kandidata, Zvezda nijednog!

Emir Selmani

Objavljeno

,

Duel košarkaša Mege i Partizana (Foto: Starsport)

Polufinalne serije ABA lige tek treba ta počnu, a regionalna liga objavila je kandidate za MVP priznanje kad je reč o plej-ofu. Dominiraju košarkaši Mege i Partizana.


NBA liga: Finiks u 3.30 dočekuje Minesotu, a kvota kladionice MaxBet na pobedu domaćeg tima je 2.15.


Interesantno je da među deset kandidata nema nijednog košarkaša Crvene zvezde, koja je regularni deo završila na prvom mestu i ima prednost domaćeg terena u doigravanju. Listu predvodi Nikola Đurišić iz Mege sa indeks rejtingom 27, a slede Kenan Kamenjaš iz Budućnosti, Džejms Naneli (Partizan) i Andrija Jelavić (Mega).

Kandidati su još Stefan Miljenović i Uroš Plavšić iz Mege i Zek Ledej, Mateuš Ponitka, Bruno Kaboklo i Džejlin Smit – svi iz redova aktuelnog šampiona Partizana. Polufinalna serija počinje 30. aprila duelom između Partizana i Budućnosti (18.30). Tri dana kasnije (3. maj) Crvena zvezda dočekuje Megu (19.00).

KANDIDATI ZA MVP I NJIHOV INDEKS REJTING

1. Nikola Đurišić (Mega) – 27
2. Kenan Kamenjaš (Budućnost) – 24,5
3. Džejms Naneli (Partizan) – 22
3. Andrija Jelavić (Mega) – 22
5. Stefan Miljenović (Mega) – 20
5. Zek Ledej (Partizan) – 20
7. Mateuš Ponitka (Partizan) – 16
8. Bruno Kaboklo (Partizan) – 15
8. Džejlin Smit (Partizan) – 15
10. Uroš Plavšić (Mega) – 14,5

* Izvor: ABA liga

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.