Budimo u kontaktu

ABA LIGA

PARTIZANOV ČAS ISTINE Pobeda ili potop!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Džejms Naneli (Foto: Budućnost/Filip Roganović)

Nema mesta za kalkulisanje – ili pobeda ili potop. Majstorica polufinala plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti za Partizan predstavlja čas istine.


ABA LIGA: Sve kvote naše kladionice za meč Partizan – Budućnost (19:00) pogledajte OVDE.


Sve ukazuje na to da su crno-beli apsolutni favoriti. Jednostavno, bolji su na svim pozicijama. Uz to na ruku im ide i tradicija u okršajima sa Podgoričanima. Iz tima koji je izgubio od Budućnosti u Beogradu, pre četiri godine, crno-beli dres nose samo Ognjen Jaramaz i Uroš Trifunović. Tada je trener kluba iz Humske bio Vlado Šćepanović, a sada je Željko Obradović. Razlika u Partizanu odna i Partizanu je ogromna. Na svim nivoima.

Nije Partizan nepobediv pred svojim navijačima, u 2024. godini. Ne računajući poraze u Evroligi (Bajern, Real i Olimpijakos), izgubio je u ABA ligi od Splita. Međutim, sa Podgoričanima mu ne ide teško, ima šest uzastopnih pobeda na domaćem terenu.

Džejms Naneli (Foto: Budućnost/Filip Roganović)

Najviše se očekuje od kapitena Kevina Pantera, koji je bio efikasan u Podgorici, ali je bi izuzetno loš u šutu za tri poena (1/7). Trojke mu nisu išle ni u prvom meču (0/4), pa je jasno da je neophodno da bude precizniji kako bi crno-beli stigli do trijumfa koji bi ih ostavio u trci za odbrani regionalnog trofeja. Nije ovo njegova sezona, to je jasno, ali navijači Partizana se nadaju da će Panter da proradi u finišu sezone.

Mora mnogo više da povuče i Aleksa Avramović. Reprezentativac Srbije je bio tragičar u “Morači”, a još od oktobra i meča sa Megom čeka se na njegovu partiju od 20+ poena. Sigurno je da mnogo bolje mogu i Ledej (U podgorici postigao tek dva poena), Naneli (8), Kaminski (7), Smailagić (7) Kaboklo (6). Mnogo je tu prostora za poboljašnje igre u odnosu na taj drugi duel.

Pobeda ili potop. Nema trećeg.

8 Komentara

8 Comments

  1. indija, pakistan

    10.05.2024. at 13:44

    Potop…al tu su tudjman sudije spremne da ne bude potop

  2. PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

    10.05.2024. at 14:00

    Pobeda ili potop? POTOP!!!🤫🤫🤫🤪🤪😆😆😆

  3. PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

    10.05.2024. at 14:00

    Pobeda ili potop? POTOP!!!🤫🤫🤫🤪🤪😆😆😆

  4. Kompleksitis

    10.05.2024. at 16:13

    Naslov objave
    *Partizanov čas istine..”

    I ko će da se zakači da komentariše 🤔😄
    “Normalno”, ovaj mali iz neke Vukojebine i ovaj “Stručnjak”, što navija za OFK Titograd i što mu igrači u košarci, “razvaljuju u šesnaestercu ” 😁
    A, ne bi me iznenadilo i da reč o jednoj te istoj osobi. Nenormalno sličnosti izmedju oba nicka. Tolika količina gluposti ispisanih, kao i tolika količina opsesije i iskompleksiranosti koja izbija iz njih. Ne bi me iznenadilo da i ovde reč o “višestrukoj ličnosti” 😁

    Dvojica nevidjenih kompleksaša, koji ne propuštaju bilo šta u vezi Partizana 😄😄

    • indija, pakistan

      10.05.2024. at 19:48

      tumbas dovedi seku se razonodimo 😀

  5. CRVENI UDBASI ZVEZDINI BULJASI

    10.05.2024. at 16:26

    Sine ti si potopljen od mrznje i pakosti.Nadji decka jer vi romi ste Gejlije.

  6. Kalabic

    10.05.2024. at 17:34

    Pa normalno da sektasi crveni zvezdasi prizeljkuju da izgubi Prvak Evrope I da navijaju za Buducnost jer znaju da ih ocekuje potop,u strahu velike oci,od sutra ocekujte saopstenja agenta I bagra oko njega.

  7. Belvedere

    10.05.2024. at 17:51

    Potop je Zvezda u originalu u Euroligi. A biće i u Aba ligi!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.