Budimo u kontaktu

ABA LIGA

ABA LIGA Studentski centar u drugom poluvremenu slomio Krku

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Kenan Kamenjaš (Foto: ABA liga/SC Derby/Filip Roganović)

Studentski centar nastavlja sa odličnim igrama ove sezone. Podgoričani su u prvom meču šestog kola ABA lige na svom terenu savladali Krku sa 84:70 (16:18, 19:17, 29:19, 20:16).


EVROLIGA: U petak od 20:30 igraju Barselona – Panatinaikos, a u kladionici MaxBet je kvota na igru H2 1.90.


Pobednik je odlučen u drugom poluvremenu kada je domaći tim kontrolisao meč. Ovo je peti uzastopni poraz Krke u regionalnom takmičenju.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kenan Kamenjaš sa 21 poenaom, a pratili su ga Igor Drobnjak sa 12 i Mateo Drežnjak sa 11. Kod Krke je Jan Špan ubacio 15 poena.

ABA LIGA, 6. KOLO

Četvrtak

Studentski centar – Krka 84:70

Subota

14:00 Cibona – Mornar

19:00 Cedevita Olimpija – Borac

Nedelja

12:00 Mega – Zadar

17:00 Split – Partizan

19:00 Crvena zvezda – Budućnost

Ponedeljak

18:00 Igokea – FMP

Tabelu ABA lige pogledajte OVDE.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.