Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

AKCIJA Partizan i “grobari” postavili svoj simbol podno juga (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Uprava FK Partizan najverovatnije u saradnji sa svojim navijačima postavila je simbol kluba podno južne tribine.


FRANCUSKA, KOŠARKA: Kvota naše kladionice na pobedu Monaka protiv Strazbura je 1.32. Meč počinje u 20:00.


Himna crno-belih kaže “Parni valjak neka melje, da ispuni naše želje”. Od sada će jedan da bude parkiran podno južne tribine stadiona u Humskoj.

“Parni valjak” je simbol Partizana i njegovih navijača. Štaviše, ova moćna mašina se u medijima koristi kao sinonim za crno-bele.

Podsetimo, “delije” su prve u saradnji sa upravom FK Crvena zvezda ispod severne tribine parkirale tenk kao simbol navijača crveno-belih – “severne armije”. Sada i “grobari” imaju svoj simbol podno južne tribine.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ:

NEMA STAJANJA Na meti Zvezde još jedan igrač iz Rusije

Stojković otvoreno o Kataiju i transparentu navijača Crvene zvezde

5 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.