Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ŠOK U NOVOM PAZARU Klub izborio opstanak u Superligi, ali ostaje bez Rasima Ljajića

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Rasim Ljajić (Foto: Starsport)

Novi Pazar je izborio opstanak u Superligi, uprkos porazu od IMT-a u revanšu baraža. Utakmica u novom Pazaru je odigrana pred punim tribinama, a posle poslednjeg sudijskog zvižduka je nastalo veliko slavlje.


AFRIČKA LIGA ŠAMPIONA: U ponedeljak od 21 igraju Al Ahli – Vidad, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.35. 


Ipak, to slavlje bi mogla da zameni glavobolja. Kako prenosi sajt Indeksonline.rs, klub sa Jošanice ostaće bez Rasima Ljajića. Počasni predsednik kluba je veoma razočaran igrom, porazom, a pre svega ponašanjem publike.

Domači navijači su tokom celog meča bacali predmete na teren, a vrhunac se dogodio kada je neko sa zapadne tribine povredio člana uprave “traktorista”. Bila je to kap u punoj čaši. Kako prenosi portal, Novopazarci su u Beogradu dočekani na vrhunskom nivou, uz poštovanje i retko viđeno gostoprimstvo.

Da stvar bude gora, nije Ljajić jedini koji napušta klub. Očekuje se da Novi Pazar napusti dosta članova Upravnog odbora. Naredna sezona počinje već 9. jula, a fudbaleri neće imati mnogo vremena za odmor.

Pred Novim Pazarom biće još jedna teška sezona.

PROČITAJTE JOŠ:

SRBIJA BEZ FINALA “Orlići” poveli protiv Holandije, pa izgubili posle penala (VIDEO)

POSLEDNJIH 10 SEKUNDI Partizan je hteo da napravi faul, ali gde je bila odbrana? (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.