Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

AKO BI PLEJ-OF POČEO SUTRA Partizan bi “večiti derbi” igrao u Humskoj, ali bi mu put do Lige šampiona bio posut trnjem! (RASPORED)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Težak je posao pred Igorom Duljajem (Foto: Starsport)

Malo ko je verovao na početku sezone ne da Partizan neće da se bori za titulu, već da će da bude u teškoj poziciji kada je u pitanju borba za mesto dva koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Crno-beli su trenutno i iza treće pozicije koja u slučaju da Crvena zvezda osvoji kup vodi u plej-of za Ligu Evrope.


ENGLESKA: Derbi na Stamford Bridžu. Kvota naše kladionice na duplu šansu x2 u meču Čelsi – Liverpul (21:00) je 1.58.


Četa Igora Duljaja je posle serije očajnih rezultata pala na četvrto mesto iza Crvene zvezde, TSC-a i Čuaričkog. Preti im Vojvodina sa petog mesta koja ima četiri boda manje. Do kraja ligaškog dela sezone ostala su dva kola, a pred Partizanom su dvoboji sa Voždovcem i Čukaričkim. “Parni valjak” svakako može da popravi svoj položaj pred plej-of, a mi ćemo da napravimo kalkulaciju kao da doigravanje za titulu i Evropu počinje sutra. To znači da je Partizan četvrti na tabeli sa četiri boda manje od TSC-a i dva od Čukaričkog.

DVE “POZITIVNE” STVARI

Prva pozitivna vest, ako se tako može nazvati, za navijače Partizana je ta što će crno-beli u plej-ofu od sedam utakmica, četiri da odigraju na svom terenu. To svakako donosi određeno olakšanje u “poteri” za pozicijom dva.

Druga je ta što četvrtoplasirani tim dočekuje lidera, a to u prevodu znači da će Partizan u Humskoj da dočeka Crvenu zvezdu. Taj dvoboj bi bio već u 2. kolu, po planiranom rasporedu 29. ili 30. aprila.

TRNOVIT PUT DO DRUGOG MESTA

Po trenutnoj tabeli Partizan bi ušao sa četiri boda zaostatka u odnosu na drugoplasirani TSC i dva u odnosu na Čukarički (moguće promene u poslednja dva ligaška kola). Raspored za četu Igora Duljaja u toj situaciji ne bi bio nimalo lak. Jeste da bi Partizan imao tri gostovanja, ali tri teška meča, možda koja će direktno da odluče o tome ko će u kvalifikacije za Ligu šampiona, ko u plej-of za Ligu Evrope, a ko u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Ako bi Partizan završio četvrti, to jest kada bi plej-of počeo sutra, Partizan bi u prvom kolu doigravanja ponovo išao na Banovo brdo (sledi im dvoboj u 30. kolu). Sedam dana kasnije “parni valjak” bi dočekao Crvenu zvezdu u večitom derbiju.

Partizan i TSC čeka važan dvoboj (Foto: Starsport)

Treće kolo bi donelo novi derbi Partizanu i to u gostima. Četa Igora Duljaja bi išla TSC-u na noge. Partizan bi kasnije dva kola igrao u Humskoj i po trenutnoj tabeli na noge bi im došli Novi Pazar i Radnički iz Kragujevca.

U pretposlednjem kolu Partizan bi sačekalo novo teško gostovanje u Novom Sadu ekipi Vojvodine i u poslednjem kolu bi dočekali Voždovac. Crno-beli su sebi baš zakomplikovali život, jer situacija nije loša samo na terenu, već i oko njega, navijači traže odlazak uprave, uprava se brani i traži jednog igrača, koji je otišao ko zna gde i vratiće se ko zna kad…

PREPORUČUJEMO:

SRBIJA SE ZABELELA U APRILU Da li će da se igra fudbal?

ZA VRTOGLAVICU Haland potpisao najvredniji ugovor u istoriji fudbala

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.