Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

AKO GA OVO NE ZADRŽI, NIŠTA NEĆE Mbapeu upućena ponuda od koje se vrti u glavi!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Kilijan Mbape (Foto: Beta/AP)

Već godinama je potencijalna zvezda svakog prelaznog roka. Ipak, nad Pari Sen Žermenom se nadvila sasvim realna opasnost da bi tokom leta mogao da ostane bez Kilijana Mbapea, i to besplatno, jer mu poslednjeg dana juna ističe ugovor.


Na meču Lester – PSV, naša kladionica nudi kvotu 2.70 za igru ug 4+.


Odavno se spekuliše da je Francuz postigao dogovor sa Realom, što on nije potvrdio, ali ni demantovao. Očekivani odgovor pariskog kluba je stigao i izgleda – nestvarno. Prema navodima francuskog novinara Gijoma Balaga koji je, uzgred, najavio dolazak Mesija u PSŽ, klub je spreman da Mbapeu za naredne dve godine ponudi platu od ukupno 150 miliona evra, čime bi postao ubedljivo najplaćeniji igrač u istoriji fudbala.

Poređenja radi, Real mu nudi 30 miliona evra godišnje. Dakle, na potezu je ponovo Florentino Perez.

PROČITAJTE JOŠ:

TAKO SE TO RADI Bajern već kaparisao dvojicu, obojica su saigrači Dušana Tadića

KAKO JOVIĆ NE IGRA? Ovaj čovek pravi čuda, igrao je za samo dva kluba u životu, osuđen je na kaznu zatvora, za sebe kaže da je Formula 1… (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.