Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

Alarm prekinuo Đokovićev meč u Rimu (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto: Beta/AP)

Novak Đoković i Kasper Rud sastaju se u drugom polufinalu mastersa u Rimu. U prvom setu je meč prekinut na kratko jer se uključio protivpožarni alarm.


SERIJA A: U nedelju od 15 igraju Napoli – Đenova, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.80. 


Sve se desilo na početku sedmog gema kada se čuo alarm, a sudija je morao da prekine meč. U tom momentu je naš teniser vodio sa 5:1. Srećom, prekid nije trajao dugo, pa su teniseri mogli da se skoncentrišu na igru.

Naš teniser se bori za 1000. pobedu u karijeri. Ukoliko savlada Norvežanina igraće u nedelju u finalu priotiv Stefanosa Cicipasa. Grk je u prvom polufinalu bio bolji od Aleksandra Zvereva.

PROČITAJTE JOŠ: 

Tunišanka Žaber u finalu Rima

SUPERLIGA SRBIJE Poznat još jedan putnik u niži rang, Lalatović ide u baraž

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.