Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Avramović: Pobede nam beže iz ruke! Nije lako, potrebno nam je…

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Aleksa Avramović (Foto: Starsport)

Borba za plej-in je u punom jeku. Partizan je prvi ispod crte, ali šanse su dobre. Mora da se pobeđuje, posebno na domaćem terenu, a u goste sada dolazi Bajern…


EVROKUP: Kvota naše kladionice na pobedu Arisa protiv Trenta (19:00) je 1.63.


Crno-beli su spremni za meč sa Bavarcima.

Dodatna motivacija nam nije potrebna, jer ćemo maksimalno motivisano izaći na duel protiv Bajerna. Imali smo četiri vezana poraza. Izgubili smo od Virtusa kada smo imali sve u svojim rukama, pogotovo nas je poremetio poraz od Splita. Znamo koliko nam znači uspeh ove sezone, tako da će duel sa Bajernom da bude izuzetno važan ka našem krajnjem cilju – izjavio je Avramović novinarima u Beogradu dan pre meča sa Bavarcima.

Potom je dodao:

– Moramo da imamo agresivnost u oba pravca, i u napadu i u odbrani. Moramo da verujemo u naš tim, bitno je samopouzdanje, da svi verujemo jedan u drugog. Ne kažem da to do sada nije bilo, ali moramo da podignemo na viši nivo.

Partizan je često u situaciji da juri veliku prednost rivala.

Prošle sezone smo sve utakmice koje su bile na klackalici dobijali, a ove godine nekako nam uvek pobede beže iz ruke. Mečevi protiv Mege i Igokee u ABA ligi… Zvezdu smo stigli i imali smo šut za pobedu. Nemam objašnjenje, nije lako… Mnogo puta smo loše ulazili u utakmicu. I onda se iscrpimo i psihički i fizički dok jurimo prednost rivala i stignemo do egala. Potrebna nam je ta energija od samog starta – jasan je Avramović.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.