Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DOBRE VESTI ZA ŠAMPIONA Vratio se, važan igrač ponovo trenira sa ekipom!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Aleksandar Dragović na treningu (Foto: FK Crvena zvezda)

Pozitivne prognoze su se obistinile. Iako u prvi mah nije izgledalo tako, povreda levog ramena u 172. večitom derbiju zbog koje je Aleksandar Dragović morao da napusti teren posle pola sata igre, nije bila teže prirode.


Na meču Čukarički – Novi Pazar, naša kladionica nudi kvotu 1.95 za igru ug 2-3.


Pregledima u Beogradu, ali i u Beču, Dragovićevom rodnom gradu, pokazali su da nije došlo do iščašenja ramenog zgloba. Terapija je dala rezultat i kapiten šampiona se vratio treninzima.

Na Instagram profilu je objavio fotografije uz poruku:

Najzad se vratio.

Nije potrebno ni da se naglašava koliko je komandant odbrane važan za Crvenu zvezdu u završnom delu sezone. Za sada, nije poznato da li će trener Vladan Milojević moći da računa na njega na subotnjem gostovanju Javoru u Ivanjici.

1 komentar

1 komentar

  1. Željko

    28.03.2024. at 22:45

    Bravo!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.