Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DRAGOVIĆ: Znamo koliko svaki kiks boli navijače… Rekli su nam sve što im je na duši, biće Zvezda opet šampion!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Turbulentno je u Ljutice Bogdana. Posle remija protiv TSC-a, navijači su neočekivano “posetili” igrače i trenera Baraka Bahara u svlačionici, rekli im šta su imali, baš kao i neposredno pre toga, povicima sa severne tribine.


Brazil: Na meču Sao Paulo – Kruzeiro, naša kladionica nudi kvotu 2.25 za igru ug 3+.


Tim povodom, oglasio se Aleksandar Dragović, kapiten crveno-belih.

Ružno je ovo što pojedini mediji danas objavljuju vezano za razgovor igrača i navijača. Tu priču guraju ljudi koji ne žele dobro Crvenoj zvezdi. Mi osećamo neizmernu ljubav i emociju koju naši navijači imaju prema klubu i takođe osećamo ogromnu podršku koju imamo od njih. Istina je da smo imali sastanak ispred zgrade sinoć posle utakmice, ali je to bio iskren i konstruktivan razgovor sa navijačima posle meča sa TSC-om. To su sasvim normalni razgovori koji se dešavaju između igrača i naroda koji voli Crvenu zvezdu – rekao je Dragović.

Ističe da fudbaleri razumeju frustraciju navijača.

Shvatamo koliko ih boli svaki neuspeh i kiks, naročito kada se to odrazi na plasman na tabeli. Normalno smo razgovarali i jedni drugima rekli šta imamo. Uvereni smo da imamo kvalitet i snagu da izađemo iz ove rezultatske krize. Navijači su uz nas svaki meč, svih 90 minuta. Tako je bilo i protiv TSC-a, navijali su do poslednjeg trenutka i verovali u nas. Želimo da im vratimo odnosom i igrom na terenu. Svesni smo da smo u krizi i taj razgovor sa njima će sigurno doprineti da što pre i lakše izađemo iz nje.

Opisao je i deo razgovora sa “delijama”.

Rekli su nam sve što im je na duši i koliko im je ovo teško palo. Nije bilo nikakvih neprijatnih tonova, a kamoli nečeg više. Opravdaćemo taj njihov odnos prema nama, kao i svih zvezdaša, koji i dalje veruju u ovaj tim, ali i kluba koji nam je dao veliku podršku. Verujem da će već protiv Radnika tribine biti solidno popunjene i da će se videti napredak u našoj igri i naravno rezultatu. Mogu samo da svima poručim da će Crvena zvezda biti šampion i ove sezone, po sedmi put uzastopno – zaključio je kapiten Crvene zvezde.

8 Komentara

8 Comments

  1. Krcunov sljam

    02.11.2023. at 16:20

    Haha…prica za malu decu…Mup,Tužilaštvo,Ambasada i prpa u rupi.

    • Aleksandar

      02.11.2023. at 17:00

      Glava ti je u rupi i to svojoj!

      • krcunov sljam

        02.11.2023. at 17:36

        Koji si ti naivna i tupava navijacka masa….zar jos verujes DB podmetacinama .p.s. prvi preds.fkcz je bio Krvat Slavko Komar i to kriju crveni godina a vi slepo verujete u sve sto vam serviraju .

        • Aleksandar

          03.11.2023. at 10:01

          Ajde jos malo izmisljenih prica iz praistorije sa sve svojom bolesnom zlikovackom mrznjom!

  2. Azijatska vučkojebina

    02.11.2023. at 16:46

    Nije bilo fizičkog i psihičkog nasilja uopšte. Ono bre naše, doneli su kafu i ratluk, časkali malo, ono uobičajeno, kako žena, kako deca…i na rastanku, bićemo jelte šampioni, imamo dojavu odozgo.

  3. Kalabic

    02.11.2023. at 17:05

    Obecao vodja,Ali 17.se blizi posle toga sve ce BITI drugacije,hahahaha.

  4. Aleksandar

    02.11.2023. at 17:12

    Nikoga vise ne interesuju price, ili igrajte kako treba ili vas treba sve udariti po dzepu! Pa niste beli medvedi!

  5. JUSTICIO

    02.11.2023. at 17:13

    BRINE MORE ARMADA ,FROM NORD, ZA SVOJ OSOBNI DOHODAK KOJI LEGNE OD KLUBA UREDNO EVERY MANTH I TO ,NE KAO PLEBSU ZA LEBAC, NEGO BOGAATOOO PRIKEE, BOGAATOOO. A OSIM TOGA KUJ NEEE DA SLUŠA DUHOVOG IZASLANIKA NA MARI ,DRUGA DOCTORA, SIVU EMINENCIJU OFKE, OKTROSINAG NAM LIČNO OD BOGA ,NAMA PRAVIM ZVEZDAŠIMA,EEE TAJ ĆE DIZGUBI ONU SPEC DOZVOLU ZA RAD SA NARKOTICI U ŠTIĆENOM OKRUŽENJU,A TO NIJE MALA STVAR PRIKE! NIJE BILO NIKAKVE POBUNEEE BRE PRIKEE ŽI MI TIII NIJE MORE TO JE SAMO ZAMKA ZA SLABOUMNE I ZA PROSTODUŠNE KOJI VERUJU U SVE. POSLAO I’ TERZIJA DA MALO AAČU I BUUČU I DA PLAŠE MEČKU SA REŠETO. JUDA ISKARIOTSKI JESTE POČO DA OBGOREVA I BLIZU JE DA GA “POLIJU BENZINEM” I DA STVAR OZBILJNO BUKNE I PLANE,JER SAD I NAJGLUPLJI U SVEČANOJ LOŽI VIDE I ZNAJU KAKO IH JE TAJ IZRAELSKI MURINJO I GVARDIOLA, NASAPUNAO KAO MAJMUUNE I BI ONI DA GA SE REŠE,AL ĆE KAO I INAČE LJUDSKI DA ISKOŠTA TA BRLJOTINA SA SAJKOKILER TRENEROM. UZEĆE U ĐUTURE OKO 3 MILKE I OTIĆI SA TONOM PREZIRA MRŽNJE,SNOBIZMA I CINIZMA U FAZONU *UUU AL SAM VAS ZAJE**BAO KAO VOLOVE*!!! ALI NEĆE NAM POD TERZIJOM BITI PRVI PUT DA SE PARE ULUDO PROSIPAJU. EEE A SAD ŠTA ĆE TUŽILAC??? TOOO STVAAARNO POJMA NEMAM JER JE TO NJEGOVA AUTONOMIJA U KOJUUU NIKI NEE SMEE NI DA POMISLI DA SE MEŠA! JBG TAKI JE ZAKON U SRBIJEE!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.