Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

“MITAR NEUSTRAŠIVI” Navijači bacali flaše, Mitrović stao u zaštitu saigrača! (VIDEO)

Aleksandar Milosevic

Objavljeno

,

Foto: printscreen/X/SerbFootyScout

Seje strah Aleksandar Mitrović pred protivničkim golovima. Sada je pokazao da je za strah ne zna ni kada se na njega okome protivnički navijači.


LIGA KONFERENCIJE: Fjorentina dočekuje Briž u polufinalnom susretu (21.00), a kvota naše kladionice na pobedu domaćina je 1.75.


U više navrata Aleksandar Mitrović je demonstrirao kako se gine za državni grb. Mnogo puta je razgalio srca Srba širom sveta, rešetao protivničke mreže i s pravom stekao s nadimak Mitrogol. Sada bi mogli da ga zovu i Mitar neustrašivi.

Neprijatne scene doživeo je najbolji strelac reprezentacije Srbije tokom polufinala Kupa Saudijske Arabije, u kojem je Al Hilal izborio finale pobedom nad Al Itihadom (2:1). U momentima kada je Mitrović sa saigračima proslavljao pobedonosni gol, protivnički navijači su počeli da ih zasipaju flašama. Mitrović je poput hobotnice uhvatio nekoliko komada i tako zaštitio saigrače, a kada su oni pobegli iz “opasne zone”, bivši igrač Fulama ostao je sam na vetrometini. Raširio je ruke kao Isus na čuvenom spomeniku u Rio de Žaneiru i okrenut ka nezadovljnoj domaćoj publici gestikulacijom hteo da pošalje jasnu poruku da ih se ne plaši.

Pokazao je Mitrović temperament i ranije u ovom meču, kada je imao burnu raspravu sa sudijom. Tada je protestovao zbog toga što je glavni arbitar pokazao direktan crveni karton još jednom srpskom repreznetativcu u AL Hilalu, Sergeju Milinkoviću Saviću.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.