Budimo u kontaktu

SAUDIJSKA ARABIJA

NIŠTA NE MOŽE DA GA ZAUSTAVI Mitrović strelac na sedmoj uzastopnoj utakmici (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Aleksandar Mitrović (foto: Starsport)

Fudbaleri Al Hilala su upisali novu pobedu, ovaj put u tamošnjoj Ligi šampiona. Slavili su na gostovanju Mumbaj Sitiju sa 2:0 (0:0), a strelac drugog gola bio je Aleksandar Mitrović.


LA LIGA: Hetafe – Kadiz (21.00), kvota na tip X u kladionici Maxbet iznosi 3.15


Nedavno su se pojavile glasine kako je srpski reprezentativac zadobio povredu zbog koje bi mogao da propusti mečeve državnog tima. Međutim, meč posle toga je postigao gol, što je uradio i na sledećem.

Vođstvo Al Hilalu doneo je Majkl u 62. minutu, da bi popularni “Mitrogol” u 85. minutu iskoristio asistenciju Malkoma i postavio konačan rezultat – 2:0.

Mitrović igra sjajno od dolaska u Saudijsku Arabiju, budući da je na 17 odigranih utakmica za Al Hilala uspeo da postigne 16 golova uz tri asistencije. takođe, bila je ovo sedma uzastopna utakmica na kojoj je bio strelac.

1 komentar

1 komentar

  1. Grobar MK

    07.11.2023. at 11:29

    Pozdrav svim GROBARIMA,

    C A R !!!!!

    Izdanak omladinske skole PARNOG VALJKA !!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.