Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

SRBIJA I PAVLOVIĆ? Bitka je izgubljena, da li je i rat? Šansa i dalje postoji (FOTO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Trenutak kada je Pavlović debitovao u dresu Bajerna (Foto: Printskrin/Jutjub/BayernComps)

Želeli su ga “orlovi” u svom jatu, ali je po svojoj želji odleteo drugom. Bitka je izgubljena, ali ne mora da znači da je i rat.


KVALIFIKACIJE ZA EURO: Kvota na pobedu Švajcarske protiv Izraela u našoj kladionici je 1.50. Utakmica počinje u 20:45. 


Vezista Lazar Samardžić izabrao je dres Srbije, dok je Aleksandar Pavlović, za sada, odlučio da nosi dres Nemačke. Mladi vezista Bajerna zadužio je opremu Nemačke U20 reprezentacije i sa njom je otišao na pripreme.

Ovim njegovim izborom ne znači da je Srbija i definitivno izgubila borbu za njega. Sve do trenutka dok ne debituje za A reprezentaciju Nemačke, Pavlović ima šanse da zaigru za nacionalni tim zemlje svojih predaka.

Imali smo dosta takvih slučajeva u bliskoj prošlosti. Dres mlade reprezentacije SAD nosio je Neven Subotić, Švajcarske Zdravko Kuzmanović, Belgije Mile Svilar, Nemačke Lazar Samardžić…

Svi su oni kasnije zaigrali za Srbiju, ali ovoga puta teško da će Nemci da dozvole da im se desi sličan slučaj kao što je nedavno bio sa Lazarom Samardžićem. Mladi Pavlović rođen je u Minhenu pre 19 godina, a ove sezone upisao je tri nastupa u dresu Bajerna u Bundesligi.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.