Budimo u kontaktu

ABA LIGA

OVO JE NEOZBILJNO “Aca trica” digao glas protiv “lenjosti” ABA lige

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Aleksandar Petrović (Foto: Starsport)

Koji klubovi i koliko njih, ko će u baraž, da li će i dalje da postoji “nacionalni ključ”. Mnogo je nepoznanica kada je u pitanju sledeća sezona u ABA ligi.


LIGA 1: Monpelje – PSŽ (20.45), kvota na pobedu gosta u kladionici Maxbet iznosi 1.55


Vodi se “borba” oko učešća u regionalnom takmičenju, ali mnogo se više “kuva” kad su u pitanju neke druge stvari. Jedna od njih je i da li će Borac iz Čačka, Split i Studentski centar da budu akcionari lige... ABA liga je “lenja” u donošenju odluka koje bi, da je sreće, bile donete mnogo ranije. Ovako se još čekaju brojni odgovori… Neozbiljno je to za jedno takmičenje.

Povodom ovog nepotrebnog “čekanja” oglasio se košarkaški stručnjak Aleksandar Petrović, popularni “Aca trica”.

Preko je potrebno da Skupština ABA lige u utorak donese odluku o sistemu takmičenja za sledeću sezone, kako bi klubovi iz ABA 2 lige i osobe koje ulažu ogromna sredstva u te klubove znali na čemu se. Bilo bi dobro što pre saznati pravila igre! Sa ili bez Dubaija – napisao je Petrović na Tviteru.

1 komentar

1 komentar

  1. indija, pakistan

    17.03.2024. at 14:43

    A koji si ti k u aba lizi da se stalno oglasavas i dajes saopstenja ? Poturico ustaski….malo nauci istoriju i ko ti bio deda izrode glavati konjusaru becki, u slobodno vreme penzosu

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.